Zenga a anuntat lotul pentru Sofia

Apropo.ro / 28.09.2004, 09:41
Zenga a anuntat lotul pentru Sofia
Antrenorul Walter Zenga a anunțat, luni, lotul de 22 de jucatori care va efectua deplasarea în Bulgaria, în vederea partidei cu formația ȚSKA Sofia, care se va disputa joi, în manșa secunda a turului întîi al Cupei UEFA. Jucatorii steliști convocați pentru

Antrenorul Walter Zenga a anunțat, luni, lotul de 22 de jucatori care va efectua deplasarea în Bulgaria, în vederea partidei cu formația ȚSKA Sofia, care se va disputa joi, în manșa secunda a turului întîi al Cupei UEFA.

Jucatorii steliști convocați pentru aceasta partida sînt urmatorii: Vasili Hamutovski, Martin Tudor – portari, Daniel Balan, George Ogararu, Sorin Ghionea, Mirel Radoi, Nana Falemi, Eugen Baciu, Petre Marin, Mihai Neșu – fundași, Florentin Dumitru, Sorin Paraschiv, Dorinel Munteanu, Florin Lovin, Nicolae Dica, Adrian Pitu, Gabriel Boștina – milocași, Daniel Oprița, Laurențiu Dinița, Adrian Neaga, Andrei Cristea și Cristian Ciocoiu – atacanți.

Deși este indisponibil, Mirel Radoi a fost inclus în lotul pentru meciul cu ȚSKA.

Portarul Martin Tudor și atacantul Adrian Neaga sînt incerți pentru partida de joi, dupa accidentarile suferite în timpul meciului cu Sportul Studențesc, cîștigat cu scorul de 2-1, în etapa a VIII-a a Diviziei A „Burger”. Atacantul va fi supus, marți, unui nou examen medical, urmînd sa se stabileasca daca el va putea evolua în partida de la Sofia. Tudor a suferit un traumatism cranian închis dupa ce s-a lovit cu capul de bara la faza golului înscris de Tiberiu Balan, iar Neaga este suspect de leziune la menisc, medicii recomandîndu-le cîte trei zile de repaus total. Falemi, înlocuit în meciul cu Sportul din cauza unei contracturi musculare, va fi recuperat pîna la ora meciului.

Echipa Steaua va pleca la Sofia, miercuri, la ora 10.30, de pe aeroportul Baneasa, urmînd sa fie cazata la hotelul Hilton.

Zafirov: „Vrem sa ne luam revanșa pentru eliminarea din 1997”

Fundașul echipei ȚSKA Sofia Adalbert Zafirov a declarat ca formația bulgara vrea sa-și ia revanșa pentru eliminarea suferita în fața gruparii Steaua București în anul 1997, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, informeaza cotidianul „Topsport”.

„În 1997, i-am chinuit pe români la București, iar în meciul retur de pe teren propriu le-am permis sa ne dea doua goluri. Atunci au fost poate cu o clasa peste noi, însa acum cele doua echipe sînt de valori egale, iar șansa de a-i elimina este mare. Vrem sa cîștigam ce am pierdut acum șapte ani, vrem sa ne luam revanșa pentru eliminarea suferita atunci”, a spus Zafirov.

Fundașul central a afirmat ca golul înscris de echipa sa la București va conta foarte mult. „Sîntem optimiști și speram sa învingem Steaua. Pacat ca am pierdut la București, dar este bine ca am înscris în deplasare. Steaua este o echipa buna, care ne-a pus destule probleme. Trebuie sa fim foarte atenți la Dorinel Munteanu și la Adrian Neaga. Daca ne vom califica în grupele Cupei UEFA va fi o mare onoare pentru noi și pentru fotbalul bulgar, dar nu trebuie sa se uite ca principalul nostru obiectiv este cîștigarea titlului”, a comentat Zafirov.

ȚSKA Sofia și Steaua se vor întîlni joi, la ora 17.00, pe stadionul „Balgarska Armia”, în manșa secunda a turului întîi al Cupei UEFA. În tur, formația pregatita de Walter Zenga s-a impus cu scorul de 2-1.

 FC Steaua a mai întîlnit echipa ȚSKA Sofia în ediția 1997/1998 a Ligii Campionilor, în primul tur preliminar. Steaua a eliminat formația bulgara dupa 3-3 la București (goluri Rotariu, Lacatuș, C.Munteanu) și 2-0 la Sofia (D.Șerban, Reghecampf).

Site-ul postului de radio bulgar „Darik” noteaza ca suporterilor români le-au fost rezervate 1.000 de locuri în sectorul B al stadionului.

Mediafax