Zenga ar trebui sa își revizuiasca puțin comportamentul

Apropo.ro / 16.01.2005, 14:12
Zenga ar trebui sa își revizuiasca puțin comportamentul
Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Ion Craciunescu, a declarat, sîmbata, peAeroportul Internațional "Henri Coanda", ca antrenorul echipei Steaua, Walter Zenga, ar trebui sa își "revizuiasca puțin comportamentul". "Nu cred ca Zenga este un antrenor


Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Ion Craciunescu, a declarat, sîmbata, peAeroportul Internațional „Henri Coanda”, ca antrenorul echipei Steaua, Walter Zenga, ar trebui sa își „revizuiasca puțin comportamentul”.

„Nu cred ca Zenga este un antrenor problema, dar ultima data domnul Zenga a greșit foarte grav și a suportat consecințele”, a mai spus Craciunescu.

Antrenorul Walter Zenga a fost suspendat trei etape de Comisia de Disciplina a FRF, dupa ce la partida Steaua – Apulum Alba Iulia (scor 3-0), restanța din etapa a III-a a Diviziei A, i-a insultat pe arbitri.

Craciunescu a spus ca este de acord sa discute cu antrenorul formației Steaua, dupa ce Walter Zenga și-a exprimat dorința în acest sens. „Daca vor exista puncte de vedere din care putem trage niște concluzii folositoare nu vad de ce aș refuza o discuție. Nimeni nu își dorește o situație tensionata, nimeni nu dorește sa fie insultat. Ne așezam la masa cînd dorește domnia sa și discutam”, a precizat Craciunescu.

Președintele CCA a subliniat ca îi va sfatui pe arbitri sa fie mai severi în acest retur de campionat. „Am sa le cer arbitrilor sa fie extrem de exigenți cu aceste comportamente nesportive de pe bancile de rezerve pentru ca regulamentul este foarte strict în sensul acesta”, a mai spus Craciunescu.

Mediafax