Zenga nu dorește un schimb Aliuța – Vlad Munteanu

Apropo.ro / 15.08.2004, 13:22
Zenga nu dorește un schimb Aliuța - Vlad Munteanu
Antrenorul echipei Steaua, Walter Zenga, a declarat la antrenamentul de marți ca nu dorește transferul mijlocașului dinamovist Vlad Munteanu la schimb cu Marian Aliuța. Președintele Consiliului de administrație al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, în

Antrenorul echipei Steaua, Walter Zenga, a declarat la antrenamentul de marți ca nu dorește transferul mijlocașului dinamovist Vlad Munteanu la schimb cu Marian Aliuța.

Președintele Consiliului de administrație al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, în cadrul unei emisiuni televizate, ca va discuta cu antrenorul Walter Zenga posibilitatea unui schimb de jucatori între Marian Aliuța și fotbalistul echipei Dinamo, Vlad Munteanu.

„Aliuța este un fotbalist din lotul Stelei și se antreneaza cu noi. Am vorbit cu el, dar discuția ramîne între antrenor și jucator. Nu e nimic de ascuns, dar sînt discuții personale. Nu am vorbit cu domnul președinte despre un transfer al vreunui jucator de la Dinamo. Eu nu cred ca se va realiza acest schimb. Nu mi-l doresc nici pe Vlad Munteanu, nici pe Tameș. Eu nu urmaresc decît fotbaliștii de la Steaua și nu vorbesc despre jucatorii de la alte echipe”, a declarat antrenorul Walter Zenga.

Întrebat daca Gigi Becali i-a transmis ca intenționeaza sa renunțe la Marian Aliuța, antrenorul italian a declarat ca nu a mai vorbit cu patronul echipei Steaua de la întoarcerea de la Belgrad.

Antrenorul Walter Zenga a declarat ca nu crede ca o înfrîngere cu Dinamo ar însemna sfîrșitul carierei sale pe banca tehnica a echipei Steaua. „Nu cred ca ramînerea mea la Steaua depinde de acest meci. Noi pregatim fiecare meci pentru a-l cîștiga. Eu pregatesc meciul cu Dinamo și încerc sa fac tot ceea ce este mai bun pentru a pregati echipa din punct de vedere psihic și fizic. Sînt mereu optimist. Un meci are 90 de minute și sînt conștient ca este un meci foarte important pentru fani, pentru jucatori. Putem sa facem un meci bun și sa cîștigam. Sper sa nu se accidenteze vreun jucator în meciul cu Finalnda”, a mai spus antrenorul echipei Steaua.

Walter Zenga este de parere ca greva jucatorilor de la Dinamo nu îi va afecta pe aceștia din punct de vedere psihic înaintea derbiului cu Steaua. „Ceea ce s-a întîmplat la Dinamo nu ne intereseaza, noi nu putem intra în aceasta discuție. Eu, personal, nu pot intra în vestiarul lui Dinamo pentru ca acolo este un antrenor bun, un antrenor mare, cu mentalitate și nu pot sa vorbesc eu despre problemele de acolo. Oricum, nu cred ca îi afecteaza acest scandal pentru ca înainte de meci, toate problemele se lasa la urma”, a spus Zenga.

Fundașul echipei Steaua, Valeriu Rachita, nu este refacut complet și are puține șanse de a evolua în meciul cu Dinamo, programat duminica, de la ora 20.15, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Mediafax