Zero şi RedBlonde

Apropo.ro / 26.01.2009, 00:00
Zero şi RedBlonde
Cele două formaţii care asigură partea muzicală în emisiunea ”Happy Hour” de la PRO TV participă în acest an la selecţia naţională pentru Eurovision. Dacă băieţii de la Zero au mai încercat şi anul trecut, veveriţele de la RedBlonde sînt la prima lor participare cu o piesă semnată Marius Moga. Şi, cum la Eurovision nu se ştie niciodată ce gen va prinde, cele două trupe au toate şansele să ”prindă” trenul spre Moscova!

Primii care intră în cursa spre Rusia sînt băieţii de la Zero (foto). În semifinala de pe 27 ianuarie, trupa deschide selecţia naţională cu piesa ”Sunny Days”, compoziţie marca Play & Win.

”Nu ne este teamă. Chiar e bine că sîntem primii. Aşa, avem timp să ne pregătim show-ul fără să fim presaţi de nimic”, declară băieţii.

Laur, Papu, Vlad, Alex şi Oxi repetă în fiecare seară după ce se termină emisiunea ”Happy Hour” de la PRO TV. Sînt foarte optimişti şi îşi doresc să meargă mai departe. Ce-şi doresc să transmită publicului prin piesa ”Sunny Days”? ”Să fie pozitivi şi veseli, indiferent de greutăţile pe care le întîmpină!”.

Două veveriţe ocupate

Alina şi Mădălina, adică veveriţele de la ”Happy Hour”, intră în concurs pe 29 ianuarie, în a doua semifinală. Piesa lor se numeşte ”Nu am cu cine” şi îi aparţine lui Marius Moga, în colaborare cu Anthony Valentino Negoiţă.

Textul este semnat tot de Moga şi este total nonconformist: ”Ipotetic vorbind, dacă am cîştiga marea finală din România, cred că publicul european ar accepta piesa într-o secundă. Pînă la urmă, cuvîntul există şi în DEX, nu?!”, se amuză fetele de la RedBlonde.

Deşi sînt la prima participare, veveriţele au urmărit îndeaproape selecţiile din anii trecuţi: ”Favoriţii de anul trecut… ne-am dorit extrem de mult să fi mers Biondo la Eurovision. Piesa şi vocile lor pur şi simplu ne-au fermecat.

Dar şi Nico şi Vlad au fost buni, nu ne-au dezamăgit, mai ales că au demonstrat că România e o ţară cu multe voci de excepţie”.

Alina şi Mădălina repetă şi ele în fiecare seară, după ”Happy Hour”, şi nu se plîng deloc că ar fi obositor: ”Mai greu e să împăcăm emisiunea şi repetiţiile cu alte lucruri. Sîntem nişte veveriţe foarte agitate, care nu prea au timp de stat. Dar nu ne plîngem, probabil ar fi mult mai rău dacă nu am avea ceva de făcut!”. Foto: PRO TV