Zi specială pentru Alina Sorescu şi designerul Alexandru Ciucu

De: Nicoleta Nicolae / 12.01.2015, 09:00
Zi specială pentru Alina Sorescu şi designerul Alexandru Ciucu
Elena Carolina, fiica designerului Alexandru Ciucu şi a artistei Alina Sorescu, împlineşte azi un an. Micuţa a realizat cu această ocazie o şedinţă foto, iar părinţii ei i-au transmis mesaje emoţionante, postate pe paginile lor de Facebook, mesaje care au generat un val de felicitări din parte admiratorilor lor.

“Elena Carolina împlineşte azi 1 an. Nici nu ştiu când a trecut tot timpul ăsta…. Îmi amintesc că eram în sala de naşteri şi am văzut-o cand a luat prima dată contact cu lumea asta. Era mică, avea părul negru şi urla ca din gură de şarpe. Maică-sa plângea şi mă întreba dacă e totul ok. Şi eu nu mai ştiam unde să mă uit mai repede.

La Alina, care era în operaţia de cezariană, sau la fiica mea care primea primele îngrijiri. Cel mai greu mi-a fost când a trebuit s-o ia pe Carolina si s-o duca în „sala cu bebeluşi” pentru că a trebuit să aleg lângă cine să rămân. Am plecat după aia mica pentru că mi se părea mai neajutorată. Am văzut-o prin geamul salonului şi, pentru o secundă, am închis ochii….mi se născuse primul copil….iar cand i-am deschis avea deja un an. Chiar nu ştiu cum a trecut timpul… La mulţi ani, iubita mea!”, a scris Alexandru Ciucu pe Facebook.

“Îngeraşul nostru împlineşte astăzi 1 anişor!!! Să creşti mare, Carolina mea iubită!”, este mesajul pe care Alina Sorescu l-a postat pe reţeaua de socializare.