Zicu ar putea juca la Șahtior, daca Dinamo nu se califica în LC

Apropo.ro / 20.06.2007, 09:07
Zicu ar putea juca la Șahtior, daca Dinamo nu se califica în LC
Atacantul Ianis Zicu, care a fost transferat în aceasta vara de gruparea Dinamo, ar putea ajunge la Șahtior Donețk, formație antrenata de Mircea Lucescu, daca echipa campioana a României nu se va califica în grupele Ligii Campionilor, informeaza TVR 1. "Nu puteam sa

Atacantul Ianis Zicu, care a fost transferat în aceasta vara de gruparea Dinamo, ar putea ajunge la Șahtior Donețk, formație antrenata de Mircea Lucescu, daca echipa campioana a României nu se va califica în grupele Ligii Campionilor, informeaza TVR 1.

„Nu puteam sa aducem un jucator care acum intra pe poarta echipei naționale, el trebuie sa joace cu Dinamo în Champions League, sa dea tot ce poate. În cazul unui eventual transfer la o echipa avem și noi prioritate. Lucrul este foarte clar, Giovanni Becali s-a comportat foarte corect”, a declarat antrenorul formației Șahtior, Mircea Lucescu.

Ianis Zicu a fost achiziționat de Dinamo, definitiv, de la gruparea Internazionale Milano, durata contractului sau cu gruparea bucureșteana fiind de 4 ani.

Mediafax