Zicu se antreneaza separat

Apropo.ro / 02.09.2004, 10:57
Zicu se antreneaza separat
Atacantul Ianis Zicu s-a pregatit separat în timpul antrenamentului efectuat, miercuri, pe stadionul "Tineretului" din Craiova, de echipa naționala de tineret a României. Zicu a resimțit o serie de dureri la umar și a afirmat ca este vorba despre o recidiva. "Este o recidiva

Atacantul Ianis Zicu s-a pregatit separat în timpul antrenamentului efectuat, miercuri, pe stadionul „Tineretului” din Craiova, de echipa naționala de tineret a României.

Zicu a resimțit o serie de dureri la umar și a afirmat ca este vorba despre o recidiva. „Este o recidiva la o accidentare de la meciul cu Finlanda. În amicalul de ieri am resimțit dureri, dar sper sa fiu apt de joc pîna vineri. Voi face tot ce e posibil pentru a fi pe teren”, a spus Zicu.

Ianis Zicu a declarat ca este fericit ca va reveni la formația AC Parma. „Sînt fericit, pentru ca la Parma voi juca. Sînt convins ca la Inter șansele sa evoluez erau mult mai mici”, a subliniat Zicu. Gruparea Internazionale Milano l-a împrumutat pe internaționalul român, pentru un sezon, la formația AC Parma, la care a mai evoluat și în sezonul trecut, jucînd în șapte meciuri.

Jucatorul Ciprian Vasilache a plecat, miercuri, la Bistrița, dupa ce antrenorul reprezentativei de tineret, Nicolae Manea, a renunțat la el, din cauza riscului ca fotbalistul sa sufere o ruptura musculara, în urma unei accidentari mai vechi.

Echipa naționala de tineret a României va întîlni, vineri, la Caracal, reprezentativa similara a Macedoniei.

Mediafax