Zicu si Miranda, titulari la Dinamo in meciul cu Pandurii

Apropo.ro / 08.04.2008, 11:08
Zicu si Miranda, titulari la Dinamo in meciul cu Pandurii
In meciul de maine, cu Pandurii Tg-Jiu, Dinamo se va baza in ofensiva pe un nou cuplu de atacanti, Osvaldo Miranda - Ianis Zicu.

In meciul de maine, cu Pandurii Tg-Jiu, Dinamo se va baza in ofensiva pe un nou cuplu de atacanti, Osvaldo Miranda – Ianis Zicu, deoarece Florin Bratu este accidentat, iar Danciulescu suspendat.

"Avem probleme medicale cu Florin Bratu, Liviu Ganea si Cosmin Moti. Ultimul, chiar daca a revenit la antrenamente, nu va fi fortat. In atac voi miza pe Miranda si Zicu. Cei doi au sansa acum sa demonstreze ca merita sa fie titulari. Argentinianul a avut probleme de acomodare, dar va demonstra ca este un fotbalist valoros", a spus Cornel Talnar, antrenorul interimar al cainilor.

Incerta este si folosirea lui Moti, fundasul dinamovist fiind nerefacut dupa accidentare, dar chiar si asa Pekarici are sanse minime de a fi titular, "Tantarul" mizand pe cuplul de fundasi centrali format din Lucian Goian si Silviu Izvoranu, care a dat satisfactie in partida disputata la Galati, in compania Otelului.

"Nino este apt fizic, dar nu cred ca va fi titular, mai degraba va intra pe parcurs. Isi va intra si el in rol in scurt timp, sper sa se integreze repede dupa acea accidentare", a completat Talnar.