Zidane are o sosie în Algeria

Apropo.ro / 12.07.2004, 10:09
Zidane are o sosie în Algeria
Un comerciant algerian în vîrsta de 24 de ani, Abdelmalek Moussai, sosia perfecta a internaționalului francez Zinedine Zidane, așteapta sa își realizeze visul, acela de a-și întîlni idolul de la Real Madrid.   Abdelmalek, al carui portret a fost publicat în numarul din

Un comerciant algerian în vîrsta de 24 de ani, Abdelmalek Moussai, sosia perfecta a internaționalului francez Zinedine Zidane, așteapta sa își realizeze visul, acela de a-și întîlni idolul de la Real Madrid.

  Abdelmalek, al carui portret a fost publicat în numarul din iulie al publicației sportive algeriene „Goal”, a declarat ca înfațișarea sa atrage atenția persoanelor care îl vad. „Turiștii din Bejaia (n.r. regiunea natala a lui Zidane) - zona celebra datorita plajelor sale – vin sa ma salute crezînd ca eu sînt campionul mondial”, a spus Abdelmalek.

Abdelmalek este originar din Hammam Dalaâ, o mica localitate din Djelfa (aflata la 270 de km de Alger).

Tînarul, care nu vorbește franceza, a povestit și cum a facut senzație în timpul unei vizite a președintelui francez Jacques Chirac în Algeria, în martie 2003.  Abdelmalek se plimba pe strazile capitalei îmbracat într-un tricou cu numele lui Zidane, iar algerienii au crezut ca jucatorul formației Real Madrid l-a însoțit pe președintele francez în vizita sa. 

Abdelmalek este suporter al echipei Real Madrid, dar și al reprezentativelor Algeriei și Franței.

Mediafax