Zidane va juca în meciul cu AS Roma

Apropo.ro / 28.09.2004, 10:23
Zidane va juca în meciul cu AS Roma
Mijlocașul francez Zinedine Zidane, accidentat la umarul drept, va reveni pe teren în meciul pe care formația Real Madrid îl va susține, marți, în compania echipei AS Roma, în etapa a II-a a grupei B a Ligii Campionilor. "Am vorbit cu el și vrea sa joace. Zidane

Mijlocașul francez Zinedine Zidane, accidentat la umarul drept, va reveni pe teren în meciul pe care formația Real Madrid îl va susține, marți, în compania echipei AS Roma, în etapa a II-a a grupei B a Ligii Campionilor.

„Am vorbit cu el și vrea sa joace. Zidane știe ca va fi un meci dificil și ca, daca nu cîștigam, va fi greu sa ne calificam în turul urmator. Daca nu se mai întîmpla nimic, atunci Zidane va fi titular”, a spus antrenorul echipei Real Madrid, Mariano Garcia Remon. 

Zidane a suferit o luxație la umarul drept în meciul cu Bayer Leverkusen, disputat, în urma cu doua saptamîni, în prima etapa a grupei B a Ligii Campionilor, și și-a reluat antrenamentele duminica.

De asemenea, David Beckham și-a revenit dupa starea febrila acuzata duminica, reluîndu-și antrenamentele, însa Garcia Remon nu a precizat daca internaționalul englez va fi titular marți.

Mediafax