Zilele Bucurestiului 2011 – unde mergem

Apropo.ro / 15.09.2011, 12:00
Bucurestiul implineste 552 de ani, motiv de bucurie si sarbatoare. Distractia va tine intre 16 si 18 septembrie 2011. Vezi unde poti merge!

Pe parcursul celor trei zile de sarbatoare bucurestenii se vor putea bucura de concerte, piese de teatru, spectacole de echitatie si o multime de alte evenimente ce se vor desfasura in Centrul Istoric, in Piata Constitutiei si in Parcul Unirii.

Centrul Istoric – aici vor canta de la ora 19.00: Emeric Set, Florin Chilian, Nicu Alifantis, Vama, Alina Manole Band, Mircea Vintila, Taxi, Mircea Baniciu, Zdob si Zdub.

Piata Constitutiei:

Sambata 17 septembrie 2011, de la 20:30

Concert extraordinar la care participa:

– Orchestra Nationala Radio, Dirijor: Tiberiu Soare

– Big-band-ul Radio, Dirijor: Ionel Tudor

– Corul Festivalului

– Soprana Valentina Nafornita

– Tenorul Marius Manea

– Directia 5, Monica Anghel, Cornel Ilie, Lora

– Invitat special: Bogdan Ota (pianist roman care a participat in Norvegia la emisiunea „Norske talente”)

zilele bucurestiului

Duminica 18 septembrie 2011

Parada Elevilor – intalnirea are loc la ora 15:00 la Sala Palatului, elevii bucuresteni se vor indrepta catre Piata Constitutiei unde vor concerta la finalul paradei: Andreea Balan, Andreea Banica, Connect-R, Alex Velea.

De asemenea, in Piata Constitutiei se va afla un studio mobil al Bucuresti FM, ce va transmite stiri, reportaje legate de desfasurarea manifestarii. DJ Adrian Saguna si momente de ZUMBA Dance vor anima Piata Constitutiei.

Teatru: „Piata ingerilor” – Les Studios de Cirque

Regia: Pierrot Bidon si Stephane Girard

Concept artistic: Arles – Festival Drales de Noels

Piata Unirii, de la 17.30: Spetacol de echitatie – Clubului de Echitatie EQUESTRIA

Evenimente vor avea loc si in Parcul Herastrau, Piata Arthur Verona. Program

Ca in fiecare an, in Piata Obor din Capitala, primul Neculai Ontanu a pregatit demonstratii de maiestrie culinara sustinute de gospodari veniti din toate colturile tarii. Acestea vor avea loc de vineri, 16 septembrie, pana duminica, 18 septembrie, intre orele 8.00 – 18.00.

zilele bucurestiului

Cu aceasta ocazie, vizitatorii vor gasi o bogata oferta din cele mai delicioase bucate traditionale romanesti si grecesti in fata carora nimeni nu va rezista tentatiei de a le gusta si de a le achizitiona.

In programul muzical au fost inclusi cantareti autohtoni, dar si greci.

Vineri, 16 septembrie, de la ora 19.00, Oprea Comica pentru Copii va invita la spectacolul „Copiii si magia muzicii”, ce va avea loc la Sala de spectacole Giulesti (Calea Giulesti nr. 16, Bucuresti)