Zilele Frumusetii – Estetica & Wellness 2008

Apropo.ro / 10.03.2008, 19:09
Show-uri de machiaj, coafura, body painting, nail art, intretinere corporala, work-shop-uri toate reunite la Zilele Frumusetii.

Evenimentul a reunit cei mai in voga profesionisti din industria frumusetii si intretinerii corporale. Timp de trei zile (8, 9 si 10 martie, Sala Polivalenta) au avut loc prezentari de produse, echipamente, accesorii si servicii create pentru a pune in valoare frumusetea trupului si a spiritului, show-uri de machiaj si coafura, body painting si nail art, demonstratii de tratamente cosmetice faciale si corporale, clase de fitness, dans sportiv, yoga.

De asemenea, au avut loc work-shop-uri pe teme de dermatologie, medicina si chirurgie estetica, cosmetologie, hairdressing, wellness.

Nu au lipsit nici concursurile de coafura (tunsoare, culoare si coafura), machiaj, pictura pe unghii si body painting unde specialistii si-au etalat maiestria in fata juriului dar si a publicului.

Cei prezenti la eveniment s-au rafatat lansandu-se pe mana artistilor din domeniu, placand acasa cu noi coafuri, manichiura in trend dar si cu produse profesionale.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!