Zilele Frumusetii – Estetika & Wellness 2008

Apropo.ro / 04.03.2008, 16:10
Zilele Frumusetii - Estetika & Wellness 2008
Intre 8 si 10 martie 2008, la Sala Polivalenta se deschid portile celui de-al cincilea Congres International de Estetica Aplicata.

Intre 8 si 10 martie 2008, la Sala Polivalenta Bucuresti se deschid portile celui de-al cincilea Congres International de Estetica Aplicata.

Initiat de Estetika Media si de revista ta de educatie estetica “Les Nouvelles Esthetiques” sub conceptul “Zilele Frumusetii-Estetica & Wellness 2008” acesta este cel mai important eveniment ce promoveaza tot ceea ce este reprezentativ in sfera Esteticii Aplicate (Estetika), precum si cosmetologie, aparatologie, medicina estetica, Spa, hairdressing si Wellness (Fit & Form)-concept ce defineste starea de sanatate, vitalitate, energie si spirit pozitiv.

Pe durata a 3 zile veti avea parte de o serie de manifestari complexe si unice sustinute de profesionisti in frumusete si wellness: prezentari de produse, echipamente, accesorii si servicii create pentru a pune in valoare frumusetea trupului si a spiritului, show-uri de machiaj si coafura, body painting si nail art, demonstaratii (la standuri si pe scena) de tratamente cosmetice faciale si corporale , clase de fitness, dans sportiv, ioga si altele.

Acest eveniment va beneficia de prezenta doamnei Carmen Okabe, Presedintele Uniunii Nationale a Esteticienilor din Romania (U.N.E.P) si este destinat atat profesionistilor din sector dar si publicului larg, care este de fapt clientul final, interesat de produse, tratamente profesionale si servicii de cea mai buna calitate in ceea ce priveste infrumusetatea si ingrijirea corpului.

In traditia editiilor precedente, in cadrul Galei Premiilor Industriale de Frumusete, revista “Les Nouvelles Esthetiques” va premia: Esteticiana anului 2007, Stilistul Anului 2007, Best Trainer in Aerobic&Fitness 2007, Managerul de Succes al Anului 2007, Salonul Anului 2007, Clubul de Fitness al Anului 2007, Cea Mai Activa Prezenta In Industria Frumusetii In Anul 2007.

Evenimentul va beneficia ca de obicei de interactivitate iar prezenta numeroasa a expozantilor si specialistilor din tara si din strainatate va facilita schimbul de informatii, noutati si tranduri.

Accesul la expozitie se face pe baza de legitimatie de expozant, a biletului de intrare sau de invitatie.

Daca vrei sa fii in avantaj iti poti procura un bilet ce are valabilitate pe parcursul celor 3 zile ale evenimentului si beneficiezi de un discount: de la 60 Ron la 40 Ron. (Contact/Telefon: 021.317.72.72 / e-mail:[email protected]).

Cu siguranta acest eveniment va fi pe placul celor dornice sa invete cum sa se mentina in forma si celor care vor sa beneficieze de cele mai noi tehnici si produse existente pe piata in domeniul frumusetii si intretinerii.

“Zilele Frumsetii Estetika&Wellness 2008-Expo” iti mai pregatesc o surpriza si organizeaza concomitant cu actiunile evenimentului tombole si concursuri cu premii constand in: produse cosmetice si servicii de infrumusetare si relaxare acordate vizitatorilor.

Tu ce vei face intre 8 si 10 martie, esti gata sa afli tot despre frumusete si intretinere?

Trimite urari de martisor prin Free Sms!