Zilele Frumusetii in Bucuresti Mall

Apropo.ro / 24.05.2008, 11:00
Zilele Frumusetii in Bucuresti Mall
In perioada 20-27 mai la Bucuresti Mall se desfasoara Zilele Frumusetii, eveniment ce reuneste profesionistii din industria frumusetii

In perioada 20-27 mai la Bucuresti Mall se desfasoara Zilele Frumusetii, eveniment ce reuneste profesionistii din industria frumusetii. Cu aceasta ocazie au loc o serie de manifestari: demonstratii de machiaj, tratamente cosmetice faciale si corporale, trenduri in domeniul esteticii.

Evenimentul se adreseaza atat specialistilor din domeniul frumusetii dar si publicului larg, dornic sa afle noutati si sa apeleze la sfaturile profesionistilor in gasirea unor solutii de infrumusetare si ingrijire personalizata.

Companii precum Everet-gama Shiseido, Beiersdorf – produse Nivea, Yves Rocher si Centrele de slabit si Infrumusetare Silhouette isi vor expune ultimele produse destinate infrumusetarii pentru sezonul de vara.

Claudia Stefan, make-up artistul Shiseido a transformat vineri, 23 mai, doua vedete autohtone cu ajutorul machiajului. Norocoasele au fost Andreea Mantea si Gina Pistol. Andreei i s-a facut un machiaj in stilul Angelinei Jolie iar Gina Pistol a fost pentru o zi Marilyn Monroe.

Claudia va fi prezenta in Bucuresti Mall si in weekend, intre orele 12.00-20.00 si va realiza machiaje gratuite pentru vizitatoarele centrului comercial.

Centrele de slabit si infrumusetare Silhouette vin cu o surpriza, specialistii centrului ofera diagnostice faciale si corporale in valoare de 130 de euro, pe baza fluturasului primit de la promotorii Silhouette.

Brandul Shiseido va avea doua centre dedicate in exclusivitate frumusetii : unul de ingrijire a pielii si unul pentru make-up, unde se vor realiza machiaje pe baza programarilor.

In cadrul evenimentului, Nivea va oferi consultatii pentru ingrijirea tenului, parului si corpului.

La standul Yves Rocher se va lansa un nou parfum, Naturelle, iar vizitatorii din aceasta perioada vor beneficia de un pret promotional si isi vor putea comanda gratuit carduri de fidelitate sau vor putea participa la sedinte de machiaj.

De asemenea, in cadrul evenimentului va fi organizata o tombola, unde vizitatorii pot primi pe baza cuponului de cumparaturi o serie de peremii, constand in : vouchere in valoare de 100 de euro oferite de centrele Silhouette, produse cosmetice si accesorii oferite de Shiseido.

Foto eveniment: Aurelian Galice