Zilele Frumusetii la Bucuresti Mall

Apropo.ro / 15.05.2006, 11:39
Zilele Frumusetii la Bucuresti Mall
Centrul comercial Bucuresti Mall s-a pregatit cum se cuvine o data cu venirea primaverii. Astfel, in aceasta perioada la Bucuresti Mall sunt Zilele frumusetii. Specialisti din industria de profil au fost invitati pentru a-i invata pe vizitatorii centrului comercial cele mai noi trucuri

Centrul comercial Bucuresti Mall s-a pregatit cum se cuvine o data cu venirea primaverii. Astfel, in aceasta perioada la Bucuresti Mall sunt Zilele frumusetii. Specialisti din industria de profil au fost invitati pentru a-i invata pe vizitatorii centrului comercial cele mai noi trucuri despre frumusete.

Zilele frumusetii la Bucuresti Mall au inceput pe 8 mai si, pana pe 21 mai, vizitatorii centrului comercial au parte de o serie de activitati dedicate in exclusivitate frumusetii: sesiuni de machiaj gratuite, demonstratii de hairstyling, prezentari de produse cosmetice si de ingrijire, lectii de fitness, demonstratii de aerobic.

Evenimentele se desfasoara in fiecare zi intre orele 11.00 – 21.00, vizitatorii fiind intampinati de cele mai renumite firme in domeniu cu standuri de prezentare a tuturor produselor ce pot face o femeie sa se simta si sa fie mai frumoasa.

Si, pentru ca organizatorii acestui eveniment stiu ca noile tendinte in machiaj au tentat intotdeauna femeile si ca o femeie care se respecta are mereu grija ca machiajul sau sa arate impecabil de dimineata pana seara, pentru a le fi de folos in aceste privinte au decis sa aduca un invitat special.

In weekend-ul ce tocmai a trecut, Karim Sattar – unul dintre cei mai experimentati make-up artists – a dezvaluit din secretele meseriei lui numai la Bucuresti Mall. Machiaje profesioniste, de zi si de seara, dans, cantec, iata cu ce a rasfatat make up artistul vizitatoarele centrului comercial.

De origine germano-irakiana, Karim Sattar a acumulat o bogata experienta in Europa, Orientul Mijlociu si America. Karim Sattar lucreaza de aproximativ 11 ani ca si consultant al Beauty Shop, creand noi tendinte in machiaj. S-au bucurat de talentul lui numeroase celebritati ca, Beyonce, DestinyÂ’s Child, Pet Shop Boys, Pink, Sugar Babes, modele precum Helena Christensen, Claudia Schiffer, Stella Tenant, etc. De asemenea, a lucrat si pentru emisiuni TV precum Big Brother (Germania), Echo Award (Vienna, Austria), Life Ball (Vienna, Austria), pentru prezentari de moda, Dolce & Gabbana (Germania, Italia), Versace (Italia), Fashion Week (New York City).

Surprizele oferite de Bucuresti Mall nu se opresc aici. Cine face cumparaturi de minimum 50 RON (500.000 de lei) din magazinele participante pana pe 21 mai, poate castiga prin tragere la sorti cumparaturi in valoare de 1000 de euro si sute de premii instant.

Bucura-te din plin de aceasta primavara si intampina frumusetea la Bucuresti Mall!