Zilele piticilor la Hollywood Multiplex

Apropo.ro / 01.06.2007, 11:03
Zilele piticilor la Hollywood Multiplex
Hollywood Multiplex le-a pregatit prichindeilor o aniversare ca in basme, sapte zile de joaca si jucarii de la care nu vor lipsi nici eroii lor preferati de desene animate. Buclucasul Mumble, soriceii Roddy si Rita, Garfield, "masinutele" vorbarete, ratonul RJ, broscuta testoasa Vern si

Hollywood Multiplex le-a pregatit prichindeilor o aniversare ca in basme, sapte zile de joaca si jucarii de la care nu vor lipsi nici eroii lor preferati de desene animate.

Buclucasul Mumble, soriceii Roddy si Rita, Garfield, „masinutele” vorbarete, ratonul RJ, broscuta testoasa Vern si Veverita Sammy revin pe marile ecrane intre 1 si 7 iunie.

Cei mici sunt rasfatatii saptamanii, pe parcursul celor sapte zile de aniversare, toti copiii care vor merge la cinematograf vor fi intampinati cu baloane si premii surpriza.

Mai mult decat atat, ei vor avea ocazia de a-si reintalni eroii favoriti si de a revedea minunatele povesti de desene animate care au cucerit inimile prichindeilor din intreaga lume.

Garfield (Garfield 2) pleaca pe taramul lui Big Ben si al Palatului Buckingham, unde simpaticul motan devine mostenitorul unui luxos castel cu sute de servitori. Buclucasul Mumble (Mumble acela mai tare dansator) nu stie sa cante, el s-a nascut dansand dupa propria melodie de step.

Alungat din tinutul pinguinilor imperiali, Mumble porneste in aventura vietii lui, tovarasi de drum ii sunt cativa pinguini dansatori pe care ii intalneste din intamplare.

Viata lui Roddy (Aruncat la canal), un soricel rasfatat din „inalta societate”, este schimbata pe neasteptate de aparitia unui sobolan de canal care il arunca pe soricel in lumea plina de primejdii din subteran.

In Peste tufis animalutele padurii din apropierea orasului Midwest sunt ademenite de vicleanul raton calator RJ sa se aventureze dincolo de tufisuri. Problemele nu intarzie sa apara pentru broscuta testoasa Vern, Veverita Sammy si prietenii lor.

Mergand in viteza spre o cursa importanta masinutul Lightning McQueen (Masinute – dublat in limba romana) se accidenteaza distrugand multe din bunurile locuitorilor din Radiator Spring. Pentru a reveni pe circuit el trebuie sa munceasca in folosul comunitatii locale.

Hollywood Multiplex