Zina Dumitrescu, dezvăluiri din tinereţe (poze)

De: Mioara Tronaru / 08.02.2012, 11:29
Zina Dumitrescu, dezvăluiri din tinereţe (poze)
Fiul Zinei Dumitrescu dezvăluie amintiri legate de mama lui, dar şi poze din tinereţe, filmări vechi şi şedinţe foto speciale.

În prima ediţie din noul sezon „Doamne de poveste„, difuzat duminică 12 februarie, la Acasă TV, Olivia Steer prezintă portretul Zinei Dumitrescu. „Acasă era frumos, era o casă frumoasă, o casă cu mulţi prieteni, o casă cu multe vizite, o casă plină. Mama a fost dintotdeauna o persoană exigentă, foarte corectă, şi-a dorit să fiu un elev bun, să învăţ bine, să nu chiulesc, să-mi fac temele, mă controla, făceam teme împreună. Îmi amintesc că absolut toată lumea îi asculta sfaturile, mă refer la bărbaţi, erau foarte mulţi care veneau să-i ceară sfatul, persoane publice, persoane importante, avocaţi, politicieni, actori, oameni cunoscuţi”, îşi aminteşte Cătălin Negreanu despre vremurile copilăriei.

În premieră, telespectatorii vor vedea poze din tinereţea Zinei, filmări vechi, reviste, şedinte foto speciale, până şi carnetul de sindicat şi cele de serviciu, fragmente din întreaga ei viaţă. „Mama a fost o artistă şi este o artistă în adevăratul sens al cuvântului, nu a fost şi nu va fi niciodată o business woman şi tot ce a făcut a făcut cu sufletul, dacă am un anumit regret este că ar fi putut sau am fi putut gestiona mai bine, din punct de vedere financiar, ca business ceea ce în ziua de azi există cunoscut sub brandul Zina Dumitrescu”, adauga Cătălin Negreanu în emisiunea „Doamne de poveste”, difuzată duminică, la Acasă TV.