Zitec anunta lansarea EZ Checker 2.6

Apropo.ro / 21.06.2005, 15:18
Zitec anunta lansarea EZ Checker 2.6
In cazul in care utilizati mai multe conturi de email, mai ales daca este vorba de conturi webmail de tipul Yahoo, Gmail sau Hotmail, apare nevoia unei aplicatii care sa va anunte de fiecare data cand va soseste un mesaj nou. Astfel nu veti fi nevoit sa verificati manual, periodic, casuta

In cazul in care utilizati mai multe conturi de email, mai ales daca este vorba de conturi webmail de tipul Yahoo, Gmail sau Hotmail, apare nevoia unei aplicatii care sa va anunte de fiecare data cand va soseste un mesaj nou.

Astfel nu veti fi nevoit sa verificati manual, periodic, casuta postala, sau sa utilizati mai multe programe care fac aceasta verificare.

Ca o continuare a aplicatiilor gratuite lansate anterior de Zitec (Ez Checker si Smart Mail Sender) EZ Checker 2.6 este rezultatul succesului versiunii precedente si a sugestiilor venite de la utilizatori. Ez Checker 2.6 este compatibil cu urmatoarele tipuri de protocoale si sisteme de mail:

– POP3

– IMAP

– Conturi Yahoo!

– Conturi Gmail

– Conturi Hotmail

– Conturi Organizer

Noutati fata de versiunea precedenta (Ez Checker 2.0):

– S-a adaugat compatibilitatea cu noul sistem Yahoo

– S-a adaugat compatibilitatea cu sistemul Gmail

– Fereastra „Mesaje Noi” care apare de fiecare data cand programul detecteaza aparitia unor noi mesaje in conturile configurate. Prin selectia unuia dintre conturile din lista puteti accesa conturile individual. Daca doriti, puteti dezactiva aceasta facilitate.

– A fost adaugata posibilitatea de a asocia sunete (format WAV) pentru fiecare cont in parte, ce vor fi utilizate la detectarea de mesaje noi.

– S-a imbunatatit partea de instructiuni (Help) a aplicatiei

Aplicatia poate fi descarcata de la adresa www.ezchecker.ro.

Aplicatia a fost testata pe urmatoarele sisteme de operare: Windows 98, Windows ME, Windows 2000, Windows XP.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro, preluat de SmartNews.