Ziua Deliei sărbătorită în prima zi de audiţii la ”iUmor” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 08.02.2018, 10:37
Ziua Deliei sărbătorită în prima zi de audiţii la ”iUmor” - FOTO
Prima zi de audiţii pentru ”iUmor” a fost una cu adevărat specială, 7 februarie fiind şi ziua de naştere a Deliei, care a avut parte de o surpriză de proporţii din partea echipei. După patru sezoane în care show-ul a fost printre preferatele publicului, cei trei juraţi s-au reunit pe platourile de filmare unde au dat startul celui de-al cincilea sezon de ”iUmor”, nu înainte însă ca Mihai Bendeac şi Cheloo să-i cânte ”La mulţi ani” Deliei şi de a-i oferi un tort personalizat.

”Eu de ziua mea sunt de obicei la limită, între bucurie şi melancolie. Am sărbătorit în avans, aseară, cu prieteni vechi şi buni, am dansat foarte mult. Am venit din vacanţă şi încep noul sezon odihnită şi cu o răbdare de aur. Sunt chiar foarte curioasă ce ne va mai oferi”, spune Delia chiar înainte de a da ochii cu primii concurenţi.

Având deja experienţa celor patru sezoane de ”iUmor”, unde a auzit şi văzut de toate, Cheloo susţine că nici nu se poate gândi la ce va fi. ”Încep un nou sezon cu energie, nu mai pot vorbi despre aşteptări”, declară el.

Şerban Copoţ care prezintă show-ul alături de Vlad Grigorescu susţine că totul este extrem de imprevizibil şi ăsta este gândul cu care a venit la filmări.

”Nu este atât de greu la filmări pe cât de mare e oboseala de după, pentru că fiecare sezon m-a epuizat emoţional în primul rând. Sunt oameni care vin cu speranţe foarte mari şi pleacă acasă cu coada între picioare şi oameni care vin rezervaţi şi produc adevărate surprize.  Mie îmi place la show-ul ăsta care are o dinamică imprevizibilă. Juriul este şi el imprevizibil. Important e să faci oamenii să râdă, să ai talent. Ne plac oamenii coloraţi care rămân în nota comică”, spune Şerban.

Primii concurenţi au sosit la „iUmor” cu mult avânt, încredere şi cu noi provocări pentru juraţi, dar şi pentru telespectatorii care vor urmări şi vor vota prestaţiile sezonului al cincelea, începând din această primăvară, la Antena 1.
Cei care consideră că au umor şi că pot face o ţară întreagă să râdă se pot înscrie în continuare, pe toată perioada audiţiilor ”iUmor”, pe http://casting.a1.ro/iumor/.