Ziua Disney, duminică, la Pro TV

De: Ana Obretin / 07.01.2022, 17:18
Ziua Disney, duminică, la Pro TV

În premieră, pe 9 ianuarie, Pro TV celebrează ultima zi de vacanță a elevilor din ciclul primar cu unele dintre cele mai iubite filme produse de Disney. Copiii, mici și mari, se pot strânge în fața televizoarelor pentru a trăi momentele din cea mai frumoasă perioadă a vieții și a-și crea noi amintiri alături de cei dragi

Maratonul începe la 10.15, cu filmul „Ice Princess” („Prințesa gheții”), cu subiectul situat în lumea patinajului. Imediat după, spectatorii se pot întâlni cu cele mai cunoscute personaje Disney: Cenușăreasa, Rapunzel, Jack (din „Jack și vrejul de fasole”) și Scufița Roșie, în musicalul „Into the Woods” („În inima pădurii”), potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Doza de comedie spectatorii o pot lua din „The Pacifier” („Bona de la forțele speciale”). Amuzamentul situației este oferit în special de personajul principal, Wolf (rol interpretat de Vin Diesel), care, în ciuda aspectului dur, se pricopsește cu meseria de dădacă. După-amiază, toată familia se va putea bucura de una dintre cele mai îndrăgite povești, și anume „Cinderella” („Cenușăreasa”), într-un format contemporan și inedit, apărut în 2015.

Seara se va ]ncheia cu faimoasa poveste „Jungle Book” („Cartea junglei”), care va începe de la ora 20:00. Filmul prezintă aventurile micuțului Mowgli, ce nu mai are nevoie de prezentare.

CITEȘTE ȘI: PRO TV a fost cel mai urmărit post de televiziune românesc în 2021

Foto: Pro TV