Ziua Europei perturba circulatia in zona Arcului de Triumf

Apropo.ro / 08.05.2009, 12:19
Ziua Europei perturba circulatia in zona Arcului de Triumf
In vederea organizarii manifestarilor ce marcheaza Ziua Europei, azi vor fi in vigoare unele restrictii de circulatie

In vederea organizarii manifestarilor ce marcheaza Ziua Europei (9 mai), Primaria Capitalei va institui o serie de restrictii de circulatie in zona Arcului de Triumf, iar RATB va modifica unele trasee ale mijloacelor de transport in comun.

Astfel, azi, intre orele 20:00 – 23:00, vor fi instituite urmatoarele restrictii de circulatie:

– Traficul pe B-dul Kiseleff de la Arcul de Triumf pana la strada GD Mirea in sensul de mers spre Piata Victoriei va fi oprit

– Traficul pe B-dul Kiseleff – banda centrala pe sensul de mers de la Piata Presei Libere spre Arcul de Triumf va fi oprit

– Circulatia pe B-dul Alexandru Constantinescu de la B-dul Marasti in sensul de mers spre Arcul de Triumf va fi restrictionata

– Circulatia pe B-dul Averescu de la B-dul Marasti pe sensul de mers spre Arcul de Triumf va fi restrictionata

– Traficul pe B-dul Constantin Prezan pe sensul de mers spre Piata Charles de Gaulle va fi oprit .

Tot astazi, dar intre orele 19:30-22:00, traseele de transport in comun din zona Arcului de Triumf vor fi modificate, astfel:

Liniile 131 si 335 vor functiona pe un traseu modificat pe sensul spre „Piata Romana”, respectiv „Barajul Dunarii”, de la intersectia Sos. Bucuresti-Ploiesti/Bd. Aerogarii, prin Bd. Aerogarii, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aviatorilor, Calea Dorobantilor, apoi traseele de baza. Celalalt sens nu se modifica.

Linia 205 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre “Strandul Straulesti”, de la intersectia Str. Al. Constantinescu/Bd. Marasti, prin Bd. Marasti, Piata Presei Libere, Sos. Bucuresti – Ploiesti, apoi traseul de baza. Celalalt sens nu se modifica.

Linia 282 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre “Cartier Fundeni’’, de la intersectia Str. Al. Constantinescu/Bd. Marasti, prin Bd. Marasti, Piata Presei Libere, Sos. Bucuresti – Ploiesti, Str. Elena Vacarescu, Bd. Ficusului, Bd. Aerogarii, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aviatorilor, Calea Dorobantilor, Str. Av. Radu Beller, apoi traseul de baza. Celalalt sens nu se modifica.

Linia 330 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre „Barajul Dunarii”, de la terminalul Piata Presei Libere, prin Sos. Bucuresti-Ploiesti, Str. Elena Vacarescu, Bd. Ficusului, Bd. Aerogarii, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aviatorilor, Calea Dorobantilor, apoi traseul de baza. Celalalt sens nu se modifica.

Linia 331 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre „Piata Romana”, de la Piata Presei Libere, prin Sos. Bucuresti-Ploiesti, Str. Elena Vacarescu, Bd. Ficusului, Bd. Aerogarii, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aviatorilor, Calea Dorobantilor, apoi traseul de baza. Celalalt sens nu se modifica.

Linia 783 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre ,,Piata Unirii’’, de la intersectia Sos. Bucuresti-Ploiesti/Bd. Aerogarii, prin Bd. Aerogarii, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aviatorilor, Str. Lascar Catargiu, apoi traseul de baza. Celalalt sens nu se modifica.

 

Â