Ziua limita pentru Miu

Apropo.ro / 14.01.2002, 08:58
Ziua limita pentru Miu
Astazi e ultima zi în care internationalul Stelei îsi poate rezilia contractul cu ISM, în caz contrar urmînd sa fie retrogradat la echipa de tineret Danciulescu, Bordeanu si Miu, cei trei stelisti care au semnat la finele anului trecut contracte de reprezentare cu ISM, s-au prezentat sîmbata

Astazi e ultima zi în care internationalul Stelei îsi poate rezilia contractul cu ISM, în caz contrar urmînd sa fie retrogradat la echipa de tineret

Danciulescu, Bordeanu si Miu, cei trei stelisti care au semnat la finele anului trecut contracte de reprezentare cu ISM, s-au prezentat sîmbata la reunirea lotului. Ei însa nu au iesit la antrenament, ci au ramas într-un birou alaturi de Victor Piturca si de Viorel Paunescu, discutiile durînd aproape o ora. Primilor doi li s-a confirmat înca o data ca sînt pusi pe lista de transferari si ca trebuie sa-si caute singuri o alta echipa, dar conducerea nu le-a comunicat si suma de bani ceruta în schimbul lor.

Despre Iulian Miu, Piturca a spus ca „nu este transferabil. El are termen pîna azi sa-si rezolve problema, altfel va intra în programul echipei de tineret. L-am avertizat de 10 zile, însa nu a luat nici o masura. În fond, e liber sa-si aleaga singur destinul. Pentru Danciulescu si Bordeanu înca nu avem vreo oferta si se vor pregati si ei cu pîna cînd îsi vor gasi alte angajamente”. Ironia este ca lotul de tineret se va afla la Forban în aceeasi perioada cu echipa mare, antrenamentele urmînd sa fie coordonate tot de Victor Piturca. Se pare însa ca Bordeanu si Danciulescu vor sta la formatia secunda doar cît timp aceasta se va pregati în Bucuresti.

Pîna aseara, Miu nu solicitase fratilor Becali rezilierea contractului dintre el si ISM. „Am vorbit la telefon sîmbata, dar n-a adus în discutie acest subiect. Repet însa ca sîntem dispusi sa rupem acel act, daca el o va cere”, a declarat Victor Becali.

Apel la Iordanescu

Noul selectioner, Anghel Iordanescu, a nominalizat sase stelisti pentru lotul care va participa la turneul din Portugalia, în perioada 20 – 30 ianuarie. Este vorba despre Florentin Dumitru, Mirel Radoi, Neaga, Miu, Pompiliu Stoica si Claudiu Raducanu. Conducerea ros-albastrilor a solicitat FRF sa renunte la convocarea primilor trei, care nu sînt recuperati în totalitate dupa accidentarile suferite în finalul returului. „Eu sper ca Iordanescu sa ne înteleaga si sa nu convoace nici un fotbalist de la Steaua, pentru ca nu i-ar folosi deloc sa vada la lucru jucatori înca nepregatiti”, a declarat Victor Piturca.

„Au mai fost blaturi”

Dupa reunire, în cadrul unei conferinte de presa, Victor Piturca a vorbit si despre jocurile de culise din Divizia A. „Eu cred ca au mai fost blaturi. Nu ca în alti ani, dar au fost, toata lumea stie asta. Un meci aranjat se vede, oamenii îsi dau seama. Sînt de acord sa se faca niste comisii speciale, sa se taie în carne vie. Sper însa ca returul sa se joace corect si titlul sa-l cîstige cine merita”, a punctat managerul ros-albastrilor.

Schimb Maxim – Secareanu?

Zilele trecute, antrenorul Sportului, Ioan Andone, a anuntat ca va discuta cu conducerea Stelei achizitionarea unui jucator aflat sub contract cu ros-albastrii. Surse autorizate sustin ca fotbalistul dorit în Regie este Florin Maxim, fundas stînga împrumutat de gruparea din Ghencea la UMT. În schimbul sau, Sportul îl va ceda Stelei pe Constantin Secareanu, un stoper în vîrsta de 20 de ani, care poate evolua si pe banda stînga.
Sursa: www.prosport.ro