Ziua Mondiala a Animalelor la Palatul Copiilor!

Apropo.ro / 06.10.2006, 13:20
Ziua Mondiala a Animalelor la Palatul Copiilor!
Ziua Mondiala a Animalelor, eveniment plin de culoare și de viața, se va sarbatorii sâmbata la Palatul Copiilor, unde sunt așteptați proprietarii și iubitorii de animale de companie. Evenimentul, organizat de Pedigree și Whiskas, se desfașoara în

Ziua Mondiala a Animalelor, eveniment plin de culoare și de viața, se va sarbatorii sâmbata la Palatul Copiilor, unde sunt așteptați proprietarii și iubitorii de animale de companie.

Evenimentul, organizat de Pedigree și Whiskas, se desfașoara în preajma zilei de 4 octombrie, cînd întreaga lume își amintește de Sfântul Francisc din Assisi, ocrotitorul tuturor animalelor, cel despre care se spune ca putea sa le vorbeasca ființelor necuvântatoare.

Ca în fiecare an, timp de trei ore, sâmbata, 7 octombrie, începând cu ora 11.00, copii și parinți vor avea parte de mai multe jocuri, concursuri distractive, muzica și dans. Whiskas și Pedigree au pregatit un eveniment cu totul și cu totul special, cu concursuri antrenante, premii și jocuri cu figurine din baloane. Folosind tatuaje temporare și facepainting, artiști talentați îi vor transforma pe cei mici pentru a semana cu animalul sau preferat.

Cei mici vor avea șansa sa se întâlneasca și sa dea mâna cu îndragite personaje de desene animate și cu alte mascote amuzante! Mai mult decât atât proprietarii de animale vor putea afla mai multe despre îngrijirea animalelor direct de la consultantul veterinar Pedigree care va raspunde la întrebari legate de creșterea și îngriirea corespunzatoare a animalelor de companie, cât și recomandari cu privire la hrana acestora.

” Suntem foarte încântați de idea de a organiza înca o ediție a Zilei Mondiale a Animalelor. Este o zi pe care o dedicam bunei dispoziții în compania necuvântatoarelor dar în același timp un moment în care trebuie sa conștientizam importanța îngrijirii adecvate ale acestor ființe care depind de noi în totalitate. Suntem convinși ca toți cei prezenți își vor aminti mult timp de aceasta zi”, a spus Dr. Bratu, medic veterinar și consultant Pedigree.

Un moment special va fi organizat de catre fundația Vier Pfoten care va face o demonstrație de aptitudini și disciplina în care vedete vor fi câinii fara stapân.

Evenimentele de aniversare a Zilei Mondiale a Animalelor, organizate de Pedigree și Whiskas sunt parte a unui program educațional de Responsabilizare a Proprietarilor de Animale de Companie, care se desfașoara începând cu anii ’80.

Obiectivul programului este de a încuraja proprietarii de animale sa ințeleaga care sunt nevoile animalelor lor și sa le îngrijeasca în mod corespunzator. Animalele iubite ne ofera în schimb caldura, bucurie și dragoste, un sprijin în creșterea și educarea copiilor, fiind tovarași ideali de joaca. Tot ele pot fi companie și alinare pentru oamenii singuri, pentru cei în vârsta, și chiar sprijin fizic pentru persoanele cu handicap, ca parte a terapiei cu animale de companie.

Tags: