Ziua Nationala a Pasiunii se celebreaza in Centrul Vechi al Capitalei

Apropo.ro / 23.09.2011, 12:30
Ziua Nationala a Pasiunii se celebreaza in Centrul Vechi al Capitalei
Ateliere ale Pasiunilor va stau la dispozitie in 23 de locatii din Centrul Vechi al Capitalei. Hai si tu daca ai o pasiune!

23 de Ateliere ale Pasiunilor stau la dispozitia vizitatorilor pasionati… de orice de la trageri cu arcul si pana la jocuri pe console.

Fiecare roman care are o pasiune, fie ca este legata de masini vechi, mesterit, colectionat timbre, fotografie, dans, si multe altele, merita sa isi faca timp, o zi, pentru acest lucru. O zi in care s anu mai fie preocupat si de alte lucruri precum jobul. O zi in care pasiunea, hobby-ul, placerea cea mare sa fie la mare inaltime.

Scopul evenimentului, aflat la a treia editie, este cresterea numarului de oameni pasionati si a timpului acordat pasiunilor. Aceasta sarbatoare va avea loc in fiecare a-3-a vineri din luna septembrie. Mai mult, se doreste ca aceasta zi sa devina libera in calendar.

Pasionatii si vizitatorii se vor delecta azi cu jonglerii, offroad, fotografie, moda, muzica, motociclism, retro-cars, desen, pictura, caricatura, skating etc, toate prezente la Atelierele Pasiunii.