Ziua Pizzelor Deschise, duminică seară, în Fabrica Pub: Plătești doar ce bei!

De: Dragos Tanase / 30.11.2014, 12:00
Ziua Pizzelor Deschise, duminică seară, în Fabrica Pub: Plătești doar ce bei!
Motto: Mănânc și beau. Mănânc! (adaptare după poezia "Moartea Capriciosei")

Datorită succesului înregistrat în urmă cu fix o lună, Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50) a decis să repete duminică seară (30 noiembrie, în intervalul 19:00 – 23:00, în Fabrica Pub – la etaj) evenimentul de largă respirație gastronomică „Ziua Pizzelor Deschise”.

Conceptul este următorul: cine comandă ceva de băut de la bar (bere, suc, cafea, tărie, apă de gură cu lâmâie etc.) primește automat o felie de pizza din partea casei.

Special guest stars, tocmai din îndepărtata Italie, sunt, în ordinea numerelor de ordine de pe tricou sau a ieșirii lor din cuptor, în funcție de care vine prima:

Calzone Mozarella, Margherita, Quatro Fromagi, Quatro Stagioni, Tonno, Capriciosa, Rustica, Vegetariana, Diavola (Doamne, iartă-ne!), Prosciutto e Funghi, Pollo, Pizza Fabrica, Mexicana, Napoletana, Mascarpone și Popeye.

Intrarea la „Ziua Pizzelor Deschise” din Fabrica Pub este liberă.

Pont!!! După ora 23:00, pizzangii se pot muta alături, în Club B52, unde au loc lucrările seminarului cu titlul „Bei cât vrei/ Din partea lui Sf. Andrei!”, unde toată băutura este la jumătate de preț! Intrarea aici costă 10 lei.

Data și ora: vineri, 31 octombrie, 19:00 – 23:00

Locul: Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50), Fabrica Pub – la etaj

Intrare: Intrarea este liberă.

Facebook Event: Ziua Pizzelor Deschise partea a 2-a, în Fabrica Pub