Ziyati vrea sa joace la Universitatea Craiova

Apropo.ro / 18.07.2004, 13:41
Ziyati vrea sa joace la Universitatea Craiova
Mijlocașul echipei Rapid București, Noureddine Ziyati, l-a contactat telefonic pe antrenorul formației Universitatea Craiova, Mircea Rednic, și i-a spus acestuia ca vrea sa joace la gruparea craioveana, transmite corespondentul MEDIAFAX. Ziyati i-a spus

Mijlocașul echipei Rapid București, Noureddine Ziyati, l-a contactat telefonic pe antrenorul formației Universitatea Craiova, Mircea Rednic, și i-a spus acestuia ca vrea sa joace la gruparea craioveana, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ziyati i-a spus fostului sau antrenor de la Rapid ca a plecat definitiv de la formația giuleșteana și vrea sa se alature lotului Universitații Craiova în cantonamentul de la Filzmoos (Austria).

„Am avea nevoie de Ziyati. E un jucator valoros, dar în același timp destul de dificil. Daca știi sa lucrezi cu el, poate fi un jucator de baza al echipei. Am avut o discuție cu el și l-am sfatuit sa mearga mai întîi la București, sa discute cu președintele executiv Dinu Gheorghe și daca ne vom înțelege, atunci va juca la noi”, a declarat Mircea Rednic.

La începutul acestui an, Noureddine Ziyati a negociat cu conducerea echipei Universitatea Craiova un eventual transfer la formația antrenata de Rednic.

Pe 13 ianuarie 2004, dupa eșuarea tratativelor, Nouredine Ziyati a declarat ca singura echipa la care va evolua în România este Rapid.

Ziyati a revenit, vineri, din Elveția, unde Rapid se afla într-un stagiu de pregatire, dupa ce, cu o zi înainte, a fost exclus din lot de antrenorul Razvan Lucescu, cu care a avut o altercație verbala.

Mediafax