Zlata vrea să doboare un nou record, la “Happy Hour”

Apropo.ro / 19.11.2012, 11:12
Zlata vrea să doboare un nou record, la “Happy Hour”
Femeia-elastic se întoarce! Zlata, blonda care sfidează toate legile fizicii în numerele sale vine luni la “Happy Hour”.

După ce anul trecut l-a uluit de-a dreptul pe Măruţă, Zlata este pregătită să îşi doboare recordurile mondiale în direct şi în exclusivitate la „Happy Hour”. Luni, de la 17.30, celebra contorsionista vine la Pro Tv cu numere noi şi spectaculoase. Femeia care poate încăpea într-un frigider sau într-o geantă de voiaj va fi prezenta luni în platoul lui Măruţă, pregătită să doboare record după record.
Singura contorsionistă din lume care îşi poate îndoi coloana vertebrală până la un unghi de 90 de grade, care poate deschide sticle cu picioarele stând în mâini şi care este capabilă să intre în cuburi cu latura de 50 de cm, Zlata a uimit până şi lumea medicală cu capacităţile sale. Născută în fosta Uniune Sovietică, unde talentul i-a fost observat încă de la 4 ani, ea făcând parte din lotul naţional de gimnastică, Zlata e stabilită în Germania unde se dedică în totalitate carierei de performer profesionist.