Zodiile si zonele erogene

Apropo.ro / 22.04.2008, 18:03
Fiecare dintre noi avem anumite puncte sensibile care, atinse intr-un mod delicat si un anume context, se declanseaza producand senzatii

Fiecare dintre noi avem anumite puncte sensibile care, atinse intr-un mod delicat si intr-un anume context, se declanseaza producand senzatii de intensa placere sexuala.

Zonele erogene ale femeii si barbatului au anumite aspecte comune cum ar fi zona intima, gatul, lobul urechii, coapsele. Cea mai importanta parte erogena ramane…creierul.

Daca ai curiozitatea sa stii mai multe si despre celelalte zodii si zonele lor erogene, citeste in continuare si vezi daca se potriveste…macar din cat cunosti.

Berbecul (21 martie – 20 aprilie)

Femeie – zona capului si a fetei, tamplele, parul urechile. Managie-i usor parul, asa o vei face sa tresara. Delicat, plimba mana peste tample si obraji. Ii place sa simta buzele tale pe fruntea, ochii, obrajii ei. Se simte protejata, simte ca esti langa ea cu toata dragostea si se va simti rasfatata.

Barbat – zona capului si a fetei, tamplele, parul urechile. Ei reactioneaza la mangaieri usoare ale zonei capului sau la jocul firelor de par. Tine-i capul in maini si atinge-l cu buzele tale. Saruta si joaca-te cu lobul urechii, vei simti cum geme usor.

Taurul (21 aprilie – 21 mai)

Femeie zonele ei erogene: gatul, in spatele urechilor. Mangaie-i usor gatul, saruta-l apoi delicat si musca senzual. Cu siguranta se va excita.

Barbat – gatul si urechile daca ii sunt stimulate poti face din el ce vrei. Daca nu te grabesti si il tii la "foc mic", vei avea cel mai pasional taur langa tine.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Femeia – sarutati mainile si bratele deoarece sunt cele mai sensibile zone ale ei. Desigur ca nu sunt singurele, dar daca te vei grabi in speranta ca ajungi mai repede unde iti doresti, nu vei avea langa tine decat un munte de gheata.

Barbat – bratele, umerii, palmele, claviculele, coapsele. Ii place sa fie sarutat in timp ce face dragoste, in zonele sale sensibile. Simte ca il domini prin senzatiile pe care i le oferi.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Femeia atinge-i sanii, sfarcurile si abdomenul si ii vei trezi suspine de placere. Totusi, nu astepta ca daca ii pui mana, gata se si intampla. Sunt zone pe care oricum le mangaiai si sarutai in timpul actului sexual. Ii place mult sa fie mangaiata.

Barbat – da, si lui ii place sa fie mangaiat si sa ai grija de el. Sarutarile tale pe piept, mangaierile usoare cu degetele pe spate si buzele tale sarutand abdomenul iti pot scoate la iveala un adevarat domn inflacarat si pasional. O atingere si iti va arata el ce fantezii erotice are…

Leul (23 iulie – 22 august)

Femeia – o piatra pretioasa cu zone erogene care mai de care mai valoroase. Maseaza-i, mangaie-i si saruta-i spatele si apoi asteapta-te la ce e mai bun pentru tine.

Barbatul – Daca ii vei masa spatele iti va considera acest gest ca fiind erotic, precum si senzatia unghiilor ei de-a lungul coloanei, sau o pana…un fulg. Mrrrrr…

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Femeia – o pretentioasa si cu o mare stapanire pe sine, doar ca o inmoi cand o dezmierzi pe abdomen. Totusi, nu te limita la o zona…

Barbatul – Nu sare departe de femeia fecioara. O mana delicata si feminina care se lasa usor spre abdomen, apoi mai joooos…face minuni. Si, retine, nu-i place sa dezamageasca pe nimeni.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Femeia – ii place sa o mangai pe fese si pe solduri (cu buzele). Joaca-te erotic cat mai mult, o vei avea si mai aproape de tine si excitata.

Barbatul – musca-l de fese. Ii plac jocurile erotice pline de imaginatie. In afara feselor, ii place sa-i fie alintate si testiculele. Serios, avem vreun barbat in zona care spune nu la atingerea lor cu buzele…umede?

Scorpionul (23 octombrie – 21 noiembrie)

Femeia – chiar daca si o discutie mai aprinsa despre sex excita, totusi un masaj sau o atingere a organelor genitale ofera senzatii absolute de placere. Daca un scorpion este langa tine esti norocoasa. Nu isi abandoneaza iubita ci ii place sa o faca victima placerilor, iar orgasmele sa fie unul dupa altul.

Barbatul – Nu il va deranja daca ii faci sex oral in timp ce ii mangai testiculele. Ii place sa combine placerea cu durerea. L-ai mangaiat vreodata cu sanii?

Sagetatorul (22 noiembrie – 21 decembrie)

Femeia – alinta-i cu buzele coapsele si soldurile. Ii place sa se lase in mainile tale spre placere. Ii plac senzatiile pe care i le oferi. Nu uita de mangaierea lina cu mana prin parul ei.

Barbatul mangaie-i coapsele si zona intima. Vei simti cum i se face pielea de gaina si toate senzatiile erotice ii patrund in fiecare por…

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Femeia – este o pasionala. Are zone erogene pe acelea la care nu te gandeai ca pot trezi ceva. Genunchii: sarut-o in zona popliteului, deseneaza-i conturul cu cu degetele, limba…

Barbatul – mangaie-l cu sanii. Nici mangaierile spatelui nu-i lasa indiferenti. Da-te cu ulei de masaj pe sani si fa-i un masaj asa cum nu i-a mai facut nimeni…

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Femeia se excita daca ii stimulezi zona genunchilor, abdomenului, spatelui, laterale pieptului. Cum iti dicteaza imaginatia si dorinta sexuala asa trebuie sa ii arati cat conteaza ca ea sa se simta bine.

Barbatul – gambele, gleznele saruta-i-le cu patima, exploreaza-le plin de dorinta. Nu uita de masajul erotic

Pestii (19 februarie – 20 martie)

Femeia – este sensibila la picioare (precum coada pestelui in apa). Masajul cu uleiuri aromate, cu penisul…Nu spune nu…

Barbatul – are ca zone erogene talpile, picioarele. Da dovada de imaginatie si dorinta si vei avea langa tine un adevarat barbat care nu refuza placerea. Durerea si placerea ii plac combinate.

Nu este lege scrisa sa ne luam dupa cele scrise, insa este bine sa ai o idee despre cel in cauza si sa vrei sa demonstrezi daca este adevarat ce ai citit