Zoe Saldana a devenit mamă de gemeni

De: Carmen Ulian / 12.12.2014, 13:00
Zoe Saldana a devenit mamă de gemeni
Actrița Zoe Saldana a născut gemeni. Aceasta este ce-a de-a doua pereche de gemeni de care aflăm zilele acestea, după ce Charlene, soția prințului Albert al-II-lea de Monaco, a devenit mamă tot de gemeni.

Zoe Saldana, care a născut luni, și Marco Perego sunt „în extaz”, potrivit unei surse apropiate cuplului, care nu a făcut publică nicio altă informație despre bebeluși, informează contactmusic.com.

Actrița în vârstă de 36 de ani, care s-a căsătorit cu Marco Perego anul trecut, în cadrul unei ceremonii discrete, la Londra, declarat anterior că își va crește copiii conform acelorași reguli pe care părinții săi i le-a impus pe când era ea însăși micuță.

„Cred că este inevitabil să ajungem în cele din urmă ca părinții noștri. Sper că am moștenit lucrurile bune și nu acele aspecte pe care mi-aș fi dorit să nu le fi trăit pe când eram copil. Sunt lucruri preluate de la mama mea pe care în mod evident vreau să le aplic în creșterea copiilor mei, dar sunt și lucruri legate de cultura nostră latină – tradițiile -, pe care nu le voi aplica niciodată în cazul copiilor mei”, a spus Zoe Saldana.

Cite;te mai multe detalii pe Mediafax