Zoe Saldana s-a căsătorit în secret

De: Gabriela Voicu / 12.09.2013, 16:00
Zoe Saldana s-a căsătorit în secret
Surpriză! Zoe Saldana s-a măritat. Actrița în vărstă de 35 de ani și artistul italian Marco Perego au mers în fața altarului, în cadrul unei ceremonii restrânse.

Surpriză! Zoe Saldana s-a măritat. Actrița în vărstă de 35 de ani și artistul italian Marco Perego au mers în fața altarului în cadrul unei ceremonii restrânse la care au participat doar apropiații și familiile lor.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău

Cuplul și-a făcut publică relația în luna mai a acestui an, la premiera filmului „Star Trek Into Darkness”, unde au fost fotografiați sărutându-se. Ulterior, ei au fost văzuți purtând verighete, în Londra.

Purtătorul de cuvânt al actriței nu a comentat despre nunta secretă a celor doi.

Zoe Saldana a mai fost logodită cu Keith Britton, CEO al My Fashion Database, de care s-a despărțit în 2011, după o relație de 11 ani. Ea a avut o relație și cu actorul Bradley Cooper

Marco Perego este pictor și ar fi putut avea o carieră în fotbal, însă a renunțat să joace după un accident. El a venit în SUA și a spălat vase în baruri până când la un moment dat s-a remarcat ca artist și a fost poreclit „Pirate Perego” datorită look-ului său asemănător cu al actorului Johnny Depp.