Zoia Alecu & Rona Hartner oferă „Trei ceasuri de… dragoste”, de Dragobete

Apropo.ro / 24.02.2015, 11:59
Zoia Alecu & Rona Hartner oferă
Astăzi, de Dragobete, de Dragobete, la Cinema Patria vor fi trei ceasuri... de dragoste, cu Zoia Alecu şi Rona Hartner. Pentru prima oară, Zoia şi Rona vor împărţi aceeaşi scenă, fiecare etalându-şi talentul. Artistele vor susţine un concert live şi, în premieră, vor cânta împreună o piesă din repertoriul Mariei Tanase.

De asemenea, vor schimba puţin rolurile. Şi anume: pentru o piesă, Zoia va fi Rona, iar Rona va fi Zoia. Va fi un show nemaipomenit, pe care nu trebuie să-l rataţi. După concert, pe ecranul cinematografului va rula, pentru prima oară în România, filmul „Iubire persană”, în care joacă Rona Hartner.

Cu trei ceasuri de… dragoste se deschide stagiunea proiectului Grand Music Cinema, care îşi propune să îmbine doua arte frumoase: arta cântecului şi arta filmului. Este un proiect îndrăzneţ, pe care îl recomandă valoarea! Depinde doar de dumneavoastră, publicul, ca el să existe. Puteţi să cumpăraţi bilet, să vă convingeţi şi, dacă vă place şi apreciaţi valoarea, să-l susţineţi. Restul e… Grand Music Cinema!

Dacă nu ştiaţi… Zoia Alecu are o voce cameleonică, a cântat în Sfinx, după care a revenit la cariera solo. Este o luptătoare, trăieşte doar pentru a cânta, scena este locul unde se simte cel mai bine. A reuşit să-şi lanseze trei albume de autor: „Cărări de maci, „Printre lupi”, „Vino aici”. „Este o luptă destul de aprigă, cântăcioşii-păcălici fiind din ce în ce mai numeroşi, însă dacă ştii să o susţii, să munceşti din greu – poate dublu faţă de alţi colegi de breaslă din alte genuri muzicale –, merită să cânţi folk, o muzică care hrăneşte sănătos sufletul” – mărturiseşte artista.

Zoia Alecu ne-a câştigat definitiv şi irevocabil cu harul pe care l-a primit de la Dumnezeu. Reuşeşte, prin muzica sa, să ne “purifice” sufletele, să le cureţe de toată zgura strânsă în viaţa de zi cu zi. “Merită să lupţi, constant şi continuu. Dacă nu te plafonezi şi eşti interesat mereu de noutăţile care apar în materie de sunet, de compoziţie, de poezie, atunci ai toate şansele…”, mai spune Zoia.

Dacă nu ştiaţi… Rona Hartner este actriţă de film (are 32 de pelicule la activ, cu 7 premii internaţionale), actriţă de teatru, model (pentru branduri franţuzeşti de succes), dansatoare (invitată la work shop-uri, în toată lumea), pictoriţă (în curentul neoexpresionism), scenaristă, compozitoare şi interpretă a unor genuri muzicale foarte diferite (de la folclor la jazz şi de la gospel la electro), derulează cu succes în paralel mai multe proiecte, nu încetează să studieze (este încă studentă la Academia des Beaux Arts şi Academia de Jazz Bill Evans în Paris), este creştină practicantă (cu misiuni derulate în Africa, Noua Caledonie, Canada, Spania ), vorbitoare fluent a cinci limbi străine şi mama unei fetiţe de 6 ani (Sumayla), dar şi a unei fete adoptate la distanţă, în Malaezia.

Pentru entuziasmul cu care transcende frontierele de limbă, cultura, obiceiuri, mesajul pozitiv şi bogăţia stilistică pe care le exprimă, UNESCO i-a conferit un PAŞAPORT DE CETĂŢEAN UNIVERSAL
 
Bilete – eventim.ro

    Categoria I – 70,00 lei
    Categoria II – 55,00 lei