Zoli TÓTH. Bach în ShowBiz. Bach în Bucharest

De: Mioara Tronaru / 04.06.2014, 07:00
Zoli TÓTH. Bach în ShowBiz. Bach în Bucharest
Pe 5 iunie, la Sala Radio din Bucureşti, Zoli TÓTH susţine concertul prin care pune punct primei ediţii a Turneului Bach în ShowBiz.

Evenimentul l-a purtat până acum în 11 oraşe din România, în care a prezentat un show extraordinar cu muzici de Adrian Enescu după teme de J. S. Bach şi proiecţii 3D concepute de echipa Les Ateliers Nomad. Zoli a urcat pe scenele filarmonicilor din Ploieşti, Craiova, Timişoara, Oradea, Satu Mare, Cluj-Napoca, Piteşti, Braşov, Tg. Mureş, Sibiu şi Deva împreună cu colegii săi din Zoli TÓTH Project: violonista Amalia Gîscă, violoncelista Flaminia Nastai şi percuţionistul Bogdan Pop.

Turneul Bach in ShowBiz iniţiat de Zoli TÓTH dezvăluie faţete necunoscute ale personalităţii componistice a lui Johann Sebastian Bach – reinventat într-un spectacol avangardist. Piesele create de Adrian Enescu inspirate de Bach pun în evidenţă aspecte surprinzătoare ale celor mai celebre teme compuse de marele creator baroc. Cele 12 variaţiuni din program spun fiecare câte o poveste de sine stătătoare, dar în acelaşi timp fiecare este ca o piesă într-un puzzle sonor de proporţii.

 

Zoli TÓTH şi partenerii săi de scenă se pregătesc să împărtăşească la Sala Radio în 5 iunie, toată energia pozitivă acumulată în urma celor 11 concerte de până acum, unde au întâlnit un public extrem de cald. Astfel seara de 5 iunie promite să fie una electrizantă, în care muzica şi proiecţiile, entuziasmul şi efervescenţa se vor îmbina în cel mai original chip, pentru a oferi o experienţă de neuitat publicului bucureştean.

 

“Cum mă simt după atâtea zile petrecute pe drum, după atâtea concerte? Dacă vă aşteptaţi să vă spun că sunt obosit, ei bine, n-aţi ghicit. Din contră, sunt plin de energie, aştept cu nerăbdare concertul de la Sala Radio, pentru că Bucureştiul este oraşul meu “de adopţie” şi vreau să le împărtăşesc tuturor concitadinilor mei experienţa fabuloasă Bach in ShowBiz. Promit că va fi o seară extraordinară (fanii trupei SISTEM ştiu la ce mă refer când spun asta); aşa că vă aştept pe toţi pentru a vă arăta că şi muzica clasică poate fi la baza unui spectacol incendiar declară Zoli TÓTH.

 

Mai multe informaţii despre Turneul Naţional “Bach in ShowBiz” sunt disponibile pe www.zolitoth.ro, iar biletele la acest super-show se găsesc pe www.bilete.ro.