Zona centrala a Capitalei ramasa fara curent, cablu si telefonie

Apropo.ro / 04.08.2007, 17:03
Zona centrala a Capitalei ramasa fara curent, cablu si telefonie
Traficul rutier pe strada Mântuleasa din centrul Capitalei a fost întrerupt, sâmbata, în jurul orei 14.00, din cauza unui autotren de mare tonaj care a tranzitat artera si a lovit mai multi stâlpi de marginea drumului, lasând locuitorii zonei fara curent, servicii de cablu tv si

Traficul rutier pe strada Mântuleasa din centrul Capitalei a fost întrerupt, sâmbata, în jurul orei 14.00, din cauza unui autotren de mare tonaj care a tranzitat artera si a lovit mai multi stâlpi de marginea drumului, lasând locuitorii zonei fara curent, servicii de cablu tv si telefonie.

Accidentul a avut loc pe strada Mântuleasa, la intersectie cu strada pictor Stefan Luchian (sectorul 2), artera care asigura legatura dintre Calea Mosilor si Calea Calarasi.

Un autotren de mare tonaj care se deplasa spre Calea Calarasilor a agatat, în mers, mai multe cabluri electrice si a darâmat trei stâlpi de pe marginea drumului.

Din cauza incindentului, traficul rutier a fost blocat, iar câteva sute de locuitori ai zonei au ramas fie fara curent electric, fie fara servicii de cablu si telefonie.

„Circulatia este blocata pe Mântuleasa, însa au venit câteva echipaje ale Politiei Rutiere care dirijeaza masinile. Este un incident neplacut”, a declarat primarul sectorului 2, Neculai Ontanu.

Mediafax