Zotta: Grozdanovski vine la Rapid

Apropo.ro / 30.12.2006, 13:15
Zotta: Grozdanovski vine la Rapid
Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat vineri, agenției MEDIAFAX, ca sosirea mijlocașului macedonean Vlatko Grozdanovski nu înseamna desparțirea de armeanul Artavazd Karamian, cu care gruparea giuleșteana a ajuns la o



Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat vineri, agenției MEDIAFAX, ca sosirea mijlocașului macedonean Vlatko Grozdanovski nu înseamna desparțirea de armeanul Artavazd Karamian, cu care gruparea giuleșteana a ajuns la o înțelegere de principiu.

„Suntem în negocieri avansate, se poate spune ca Grozdanovski va veni la Rapid. Dupa Anul Nou vom stabili și ultimele detalii. Este un jucator care a corespuns profilului de jucator dorit de noi. Grozdanovski joaca mijlocaș stânga, dar poate evolua și pe dreapta. Sosirea lui nu înseamna desparțirea de Karamian, sper ca dupa Revelion sa semnam prelungirea contractului, în principiu ne-am înțeles cu el. De fapt, sunt convins ca va continua la Rapid”, a spus Zotta.

Constantin Zotta a menționat ca antrenorul formației Omonia Nicosia, Ioan Andone, a ajutat clubul Rapid cu informații și date despre jucatorul macedonean, în vârsta de 23 de ani.

Oficialul rapidist a menționat ca transferul lui Ionel Ganea de la Dinamo, aducerea lui Grozdanovski și prelungirea contractului lui Artavazd Karamian înseamna o buna campanie de achiziții pentru Rapid.

Mediafax