Zotta: Pancu a semnat cu Rapid

Apropo.ro / 23.01.2008, 09:27
Zotta: Pancu a semnat cu Rapid
Constantin Zotta a declarat ca Daniel Pancu a semnat un contract cu Rapid pe sase luni cu optiune de prelungire pe inca un an

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat ca mijlocasul Daniel Pancu, ofertat si de conducerea clubului Steaua, a semnat, marti seara, un contract cu gruparea giulesteana pe sase luni cu optiune de prelungire pe inca un an.

"Pancu este din acest moment jucatorul Rapidului. A semnat pe sase luni cu optiune de prelungire pe inca un an. Nu este o achizitie buna, ci o achizitie foarte buna. Sunt sigur ca Rapid cu Pancu in teren va deveni mult mai puternic", a afirmat Zotta.

Oficialul rapidist a mentionat ca antrenorul Mircea Rednic este cel care a insistat foarte mult ca mijlocasul sa fie transferat. "Rednic a insistat foarte mult si am reusit sa ii indeplinim dorinta. Pancu este exact ceea ce lipsea Rapidului. El este un pol care va atrage in jurul lui pe ceilalti jucatori pentru a da totul pe teren. Sunt sigur ca ne va ajuta sa ne indeplinim obiectivele", a afirmat Constantin Zotta, care a precizat ca mijlocasul va pleca, miercuri, in Portugalia pentru a se alatura lotului echipei Rapid aflat in cantonament la Rio Maior.

Daniel Pancu, liber de contract dupa ce si-a reziliat acordul cu gruparea turca Bursaspor, a fost foarte aproape de a semna cu echipa Steaua, la sugestia impresarilor sai Victor si Ioan Becali. Luni seara insa, mijlocasul s-a intalnit cu presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti, Gheorghe Raducan, care, impreuna cu alti fani, a reusit sa il convinga pe acesta sa refuze oferta primita de la finantatorul FC Steaua, Gigi Becali.

Potrivit presei din Turcia, Pancu a devenit liber de contract la finalul saptamanii trecute dupa ce a acceptat ca Bursaspor sa nu ii mai plateasca o suma pe care i-o datora, in schimbul rezilierii acordului.

Daniel Pancu a mai evoluat la Rapid in trei perioade, 1996-1999, 2000-2002 si 2005-2006, unde in 134 de partide jucate a marcat 43 de goluri.