Zotta: Probabil ca vom ajunge și la soluții extreme

Apropo.ro / 26.05.2007, 14:12
Zotta: Probabil ca vom ajunge și la soluții extreme
Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, vineri, la Timișoara, ca rapidiștii sunt pregatiți sa ajunga la soluții extreme daca vor considera ca sunt dezavantajați de brigada de arbitri de la finala Cupei României, cu Poli Timișoara,

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, vineri, la Timișoara, ca rapidiștii sunt pregatiți sa ajunga la soluții extreme daca vor considera ca sunt dezavantajați de brigada de arbitri de la finala Cupei României, cu Poli Timișoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Eterna poveste, brigada româneasca! Noi ne-am spus punctul de vedere, dar se pare ca vocea noastra nu a fost ascultata. Arbitrii sa nu intervina foarte tare în joc, pentru ca altfel ne vom comporta cu totul altfel decât pâna acum. Probabil ca vom ajunge și la soluții extreme. Am încredere în arbitrii români, dar nu în forma pe care au aratat-o în acest final de campionat. Din aceasta cauza am cerut arbitri straini”, a spus Zotta.

Oficialul rapidist a adaugat ca președintele CCA, Gheorghe Constantin, „și-a riscat propriul fiu”, acest lucru fiind o dovada ca „nu vrea sa faca un lucru rau”. „E o povara pe care și-o asumat-o. Aceasta delegare este ok, dar cu rezervele de rigoare. Cred ca Rapidul are prima șansa pentru ca are totuși o valoare și o experiența a meciurilor de înalt nivel și suntem și deținatorii trofeului”, a mai spus Zotta.

Finala Cupei României dintre Rapid și Poli Timișoara este programata sâmbata, de la ora 20.45, pe stadionul Dan Paltinișanu. Arbitru central va fi Augustus Constantin, care este fiul președintelui CCA.

Mediafax