Zsolt: „Doar pe Nicoleta o iubesc și o s-o iubesc toată viața”

Apropo.ro / 12.10.2012, 09:57
Zsolt:
Deși Nicoleta a declarat miercuri că nu se pune problema divorțului, aceasta este vizibil afectată de scandalul în care a fost implicată familia ei.

Nori negri s-au abătut asupra căsniciei cuplului Nicoleta Luciu – Zsolt Csergo, după apariția, zilele trecute, într- o revistă de scandal, a unor fotografii în care omul de afaceri se giugiulește cu antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen (39 de ani), după care, la beție, o altoiește zdravăn.

Deși Nicoleta a declarat miercuri că nu se pune problema divorțului, aceasta este vizibil afectată de scandalul în care a fost implicată familia ei.

„Vom rămâne o familie de dragul copiilor noștri”, s-a destăinuit ea apropiaților.

Nicoleta Luciu, alături de familia ei

Îmi doresc să fim în continuare o familie. Cei patru copii ai noștri merită acest lucru, pentru că s-au născut din dragoste și ni i-am dorit enorm. Ei vor avea întotdeauna o mamă și un tată care le vor fi alături. În ceea ce privește relația dintre mine și Zsolt, sunt decizii de luat. Dacă le voi lua azi, mâine, peste șase luni sau peste un an este doar problema mea și a lui Zsolt”, a declarat vedeta pentru ziarul Click.

„I-am jurat că nu se va mai întâmpla niciodată așa ceva. I-am spus și azi-noapte, așa cum i-am spus de când ne cunoaștem, că doar pe ea o iubesc și că o s-o iubesc toată viața. Nu iubesc pe nimeni altcineva, în viața mea nu mai există o altă femeie”, a declarat Zsolt.

Autor: Anca Ionescu