După 6 ani de relaţie, Ştefan Bănică s-a însurat în secret cu Lavinia Pârva - Foto

Ştefan Bănică s-a însurat în secret cu Lavinia Pârva. Cei doi au relaţie de ani buni, chiar din perioada în care artistul era căsătorit cu Andreea Marin.

Ei au organizat chiar şi o petrecere restrânsă în Bulgaria, pe malul mării, la Balcic.

Primele declaraţii ale lui Ştefan Bănică despre căsătoria cu Lavinia Pârva: ”Mi-ai pus cătuşe”

Ştefan Bănică Jr, extrem de violent cu femeile. Mama artistului dă cărţile pe faţă: „Cel mai mare defect al lui este...”

Scandal: Fanii lui Bănică, despre talentul Laviniei Pârva: "Ştii şi tu că e varză! Nu trebuie să o încurajezi!" - FOTO&VIDEO

Ştefan Bănică, despre relaţia cu Lanivia Pârva: "Am o linişte pe care niciun ban din lume nu o cumpără"

Cu ce-l dă gata Lavinia Pârva pe Ştefan Bănică!

În rol de vampă sexy! Uite cum arăta Lavinia Pârva, iubita lui Ştefan Bănică Jr., la începutul carierei - FOTO

Cum arată acum Radu, băiatul de 14 ani al lui Ştefan Bănică Jr.!

Cum arată fosta iubită a lui Ştefan Bănică jr. E frumoasă foc!

Ştefan Banică şi Lavinia Pârva s-au căsătorit, în sfârşit. Cei doi au devenit soţ şi soţie în acte luna trecută, iar recent au organizat şi petrecerea de nuntă, în cadru restrâns, în Bulgaria, scrie click.

Artistul şi-a anunţat invitaţii că vor participa, de fapt, la ziua lui de naştere (16 octombrie) aniversată în avans. Nimeni nu a ştiut ce urmează să afle.

”Ştefan s-a ridicat de pe scaun, în mijlocul petrecerii din Bulgaria, şi ne-a spus că s-a însurat cu Lavinia, spre surprinderea celor care i-au adus doar lui cadouri. Cheful a avut loc la un restaurant de lux din apropierea Castelului Reginei Maria de la Balcic. Însurăţeii şi-au servit invitaţii cu aperitive, friptură, peşte şi prăjituri, dar şi băuturi fine, de eveniment ocupându-se doar ei doi”, a declarat unul din invitaţi.

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE