De ce A DIVORŢAT Andreea Marin PRIMA DATĂ. Cum arată Cristian Gheorghiţă - FOTO

Andreea Marin a hotărât să divorţează de soţul ei Tuncay Öztürk. Înainte de acest mariaj, Andreea a mai fost căsătorită de două ori. Primul ei soţ a fost Cristian Gheorghiţă, iar al doilea Ştefan Bănică Junior.

În urmă câţiva ani, Zâna Surprizelor a vorbit, în platoul unei emisiuni despre prima sa căsnicie. Diva s-a măritat cu Cristian Gheorghiţă pe când avea doar 21 ani. Mariajul lor nu a durat decât trei ani. 

Andreea Marin a anunţat că divorţează de Tuncay Öztürk: "Este dureros"

„Oamenii se despart pentru că nu mai au aceleaşi idealuri”, a spus Andreea vorbind despre motivele divorţului. Totodată, ea a recunoscut că a fost un moment dificil din viaţa ei: „Am decis împreună. Au fost mai multe discuţii, pentru că nu este uşor să te desparţi de cineva, mai ales că amândoi mai aveam sentimente unul pentru celălalt”.

"Dintr-o experienţă precum divorţul ai multe de învăţat despre tine. Vina se împarte atunci când doi oameni se despart. Nu pot spune că m-am măritat prea devreme. Am făcut-o la 21 ani, din dragoste, dar amândoi ne-am dat seama la un moment dat că drumurile noastre sunt diferite. Doi oameni se iubesc în momentul în care se întâlnesc, dar se pot dezvolta în mod diferit ulterior. Asta mi-a zis tata. Orice cuplu care ajunge la divorţ trece şi prin reproşuri de genul că nu e bine pusă cana pe masă. Bineînţeles că am trecut şi noi printr-o astfel de fază a relaţiei. Nu eu l-am anunţat că divorţez. A fost o decizie luată de comun acord. Ne-am dat seama că nu ne mai potrivim. N-a fost uşor să luam o astfel de decizie, pentru că în acel moment aveam sentimente unul faţă de celălalt. Dar relaţiile noastre au ramas extrem de civilizate şi după divorţ. Nu pot să spun că am păstrat neapărat legătura, dar lumea e mică, iar atunci când ne întâlnim discutăm, nu ne evităm", a declarat Zâna".

Ce îi lipseşte “Zânei” din căsnicia cu Tuncay? Andreea Marin: „Ne dorim mult”

Prima şi singura dată când Andreea Marin a pozat atât de provocator! Imagini explicite

Decolteu ameţitor! Andreea Marin, în costum de baie la 41 de ani. Îţi place cum arată? – FOTO

Galerie foto

Comentarii
ABONARE