16 păpuși malefice din filme (Galerie Foto)

De: Mia Nicolescu / 01.11.2012, 12:30
Credeți că Chucky este singura păpușă drăgălașă și diabolică în același timp? Intră să vezi alte 15 păpuși care au prins viață și ucid cu sânge rece!

Pentru că tot a fost Halloween-ul și ați petrecut cum se cuvine această sărbătoare, chiar dacă nu ne aparține, aveți mai jos o listă cu 16 filme pe care nu ar trebui să le ratați.

Chucky

Chucky

Chucky este, fără îndoială, cea mai celebră păpușă malefică. Am crescut toți cu ea și ne-o reamintim perfect de parcă am văzut filmul ieri. Primul film din seria celor cu Chucky a apărut în 1988 și se numea „Child’s Play”. Povestea este despre o păpușă făcută cadou unui copil de propria mamă. Mai târziu se află că păpușa este posedată de sufletul unui criminal în serie, care încearcă să își pună sufletul în trupul băiețelului pentru a deveni din nou om. În celelalte producții, Chucky se căsătorește cu o păpușă la fel de diabolică și devin părinți.

Doll Graveyard

Doll Graveyard

„Doll Graveyard” spune povestea micuței Sofia, o fetiță de doar 12 a cărei prieteni erau patru păpuși hand-made. A fost arsă de tatăl ei, alături de păpușile găsite 100 de ani mai târziu de un băiețel asemănător Sofiei. Ce s-a întâmplat în continuare a dat naștere unui film de groază franțuzesc.

Puppet Master

Puppet Master

Puppet Master

„Puppet Master” datează din 1989 și prezintă povestea lui Andre Toulon, cel mai bun creator de păpuși, care se hotărăște să le dea viață acestor figurine, după care se sinucide.

Dolly Dearest

Dolly Dearest

Păpușa care se joacă de-a moartea în „Dolly Dearest” (1991) nu pare cadoul perfect pe care să îl oferi unui copil.

The Devil Doll

The DevilDoll

În 1936, Garrett Fort și Guy Endore scriau despre oamenii în miniatură ale unui delicvent din Insula Demonilor. Toată povestea în filmul „The Devil Doll”.

Demonic Toys

Demonic Toys

Mister, fantezie, groază, un polițist, un copil nenăscut și păpuși malefice. Mai pe scurt „Demonic Toys”. Toată povestea a prin viață în 1992.

Blood Dolls

Blood Dolls

În 1999 apărea „Blood Dolls”, care ilustrează povestea unui psihopat. Pentru a scăpa de singurătate, el creează un trio de păpuși care îl ajută să îi omoare pe toți cei care i-au făcut rău.

Poltergeist

Poltergeist

„Poltergeist” este un film de groază din 1982, în care o familie este vizitată de fantome. La început acestea par drăgălașe și aduc amuzament, însă totul se transformă într-un coșmar de groază.

Dolls

Dolls

Filmat în Mexic în 1987, „Dolls” prezintă întâmplările unor călători care își petrec noapte într-o casă ce a aparținut unui cuplu de creatori de păpuși. Unul dintre copii descoperă că păpușile din casa au viață și că nu sunt tocmai drăgălașe,ci pun la cale planuri diabolice.

Tourist Trap

Tourist Trap

Păpușile controlate de patronul unui muzeu sunt cel mai îngrozitor coșmar al oricărui turist. „Tourist Trap” datează din 1979 și prezintă povestea unui grup de studenți sechestrați într-un muzeu.

Dead Silence

Dead Silence

În „Dead Silence (2007)”, Marry Shaw a fost acuzată că a răpit un copil, motiv pentru care oamenii din sat i-au tăiat limba și au omorât-o. Au ars-o împreună cu „copiii” ei, o colecție de păpuși. De atunci, misterioase crime s-au năpustit în sat.

Magic

Magic

„Magic” a luat naștere în 1978 povestește drama romantică a lui Corky, asistentul unui magician.

Pinocchio’s Revange

Pinocchio's Revange

Îl iubim cu toții pe Pinocchio, dar nu și pe cel din „Pinocchio’s Revenge” (1996). Acesta este făcut cadou unei fetițe care îl îngrijește cu atâta dragoste încât încep să aibă de suferit toți cei care încearcă să se apropie de ea.

Trilogy of Terror

Trilogy of Terror

„Trilogy of Terror” – 3 povești întrețesute. Una despre un student îndrăgostit de profesoara lui, cealaltă despre două surori, una bună și una rea, iar cea de-a treia despre o păpușă tribală din Africa, care prinde viață și terorizează o femeie în apartamentul ei.

Saw

Saw

„Saw” a luat naștere în 2004. În peisajele terifiante își face apariția un clov deloc amuzant.

Buffy the Vampire Slayer

Buffy the Vampire Slayer

Ați văzut „Buffy the Vampire Slayer”? Atunci trebuie să vi-l aduceți aminte pe acest bărbat caristmatic cu ochi albaștri și cu gânduri diabolice.

Dacă articolul acesta ți-a dat fiori pe șira spinării, intră aici pentru chestii mai drăgălașe!