5 filme „Spider-Man”, disponibile pe Disney+ România din 29 iulie

De: Ana Obretin / 22.07.2022, 17:40
5 filme

Disney+ anunță că vor fi disponibile cinci filme „Spider-Man” pe serviciul de streaming în România, în luna iulie, oferindu-le astfel fanilor acces la și mai multe pelicule din colecția Marvel, toate într-un singur loc.

Astfel, “Uimitorul Om-Păianjen” (2012),” “Uimitorul Om-Păianjen 2″ (2014),” “Omul-Păianjen: În lumea păianjenului” (2018),” “Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă” (2017)” și “Omul-Păianjen: Departe de casă” (2019)” sunt primele pelicule din franciza Omului Păianjen care vor fi disponibile în România începând cu 29 iulie, potrivit unui comunicat remis Apropo de Disney+.

„Uimitorul Om-Păianjen” (2012)

Adolescentul Peter Parker se confruntă atât cu problemele vieții de licean, cât și cu uimitoarele crize supraomenești ca alter-ego al său, Omul-Păianjen.

„Uimitorul Om-Păianjen 2 / The Amazing Spider-Man 2” (2014)

Este minunat să fii Omul-Păianjen, dar acest lucru are un preț: numai Omul-Păianjen își poate proteja concetățenii din New York de răufăcătorii redutabili care amenință orașul. Odată cu apariția lui Electro, Peter trebuie să se confrunte cu un inamic mult mai puternic decât el. Când vechiul său prieten, Harry Osborn, se întoarce, Peter își dă seama că toți inamicii săi au un lucru în comun: OsCorp.

„Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă / Spider-Man: Homecoming” (2017)

Tânărul Peter Parker începe să exploreze noua sa identitate de supererou care țese pânze. Peter se întoarce acasă, unde locuiește cu mătușa May, sub supravegherea noului său mentor, Tony Stark. Peter încearcă să revină la normalitatea cotidiană, dar când apare ca noul răufăcător, Vulture, cele mai importante lucruri din viața lui Peter vor fi amenințate.

„Omul-Păianjen: În lumea păianjenului/ Spider-Man: Into the Spider-Verse” (2018)

Phil Lord și Christopher Miller, mințile creative din spatele filmelor The Lego Movie și 21 Jump Street, își unesc talentele excepționale pentru o viziune nouă a unui univers diferit Spider-Man, cu un stil vizual revoluționar și unic. Spider-Man: Into the Spider-Verse prezintă aventura lui Miles Morales, un adolescent din Brooklyn, și posibilitățile nelimitate din Spider-Verse, unde mai mulți oameni pot purta masca.

„Omul-Păianjen: Departe de casă / Spider-Man: Far From Home” (2019)

După evenimentele din Răzbunătorii: Sfărșitul Jocului, , Peter Parker (Tom Holland) revine în Omul-Păianjen™: Departe de casă. Peter Parker revine în Spider-Man: Far From Home. Prietenosul supererou din cartier decide să se alăture celor mai buni prieteni ai săi, Ned, MJ și restul găștii, într-o vacanță în Europa. Dar planul lui Peter de a-și lăsa faptele eroice în urmă pentru câteva săptămâni e rapid anulat atunci când acceptă să-l ajute pe Nick Fury să descopere misterul mai multor atacuri ale unor creaturi primitive. Spider-Man și Mysterio își unesc forțele pentru a lupta împotriva haosului dezlănțuit, dar nu totul e așa cum pare.

Platforma anunță că alte titluri din colecția de filme și seriale Sony Pictures vor fi disponibile pe Disney+ în România în cursul acestui an.

CITEȘTE ȘI: Emma Roberts se alătură distribuției „Madame Web”, spinoff-ul „Spider-Man” de la Sony

Foto: Profimedia Images