Emma Roberts se alătură distribuției „Madame Web”, spinoff-ul „Spider-Man” de la Sony

De: Nicoleta Lepădatu / 28.06.2022, 16:35
Emma Roberts se alătură distribuției „Madame Web”, spinoff-ul „Spider-Man” de la Sony

Emma Roberts s-a alăturat distribuției „Madame Web”, spinoff-ul Sony centrat pe personajul Spider-Man, conform publicației The Hollywood Reporter.

S.J. Clarkson urmează să regizeze filmul, care face parte din seria de filme din ce în ce mai mare a Sony, bazate pe personaje Marvel. Emma Roberts, o obișnuită a antologiei „American Horror Story” de la FX, a apărut și în filmul „The Hunt” și în „Holidate”, de la Netflix. Creditele ei includ, de asemenea, „Scream Queens” de la Fox și „UglyDolls”.

Introdusă în benzile desenate din 1980 The Amazing Spider-Man No. 210, Madame Web este o mutantă clarvăzătoare care este specializată în prezicerea viitorului supereroilor păianjen, fiind mentor nu numai alter ego-ului lui Peter Parker, ci și a mai multor generații de eroine care își spun Spider-Woman.

În mod tradițional, descrisă ca o bătrână oarbă, paralizată, este înconjurată de o mașinărie asemănătoare unei rețele, necesară pentru a o menține în viață, ceea ce înseamnă că ea se ține departe de conflictul direct și mai degrabă îi trimite pe alții în misiuni.

„Madame Web” este unul dintre numeroasele proiecte aflate în dezvoltare, pe măsură ce studioul își construiește Universul Sony al Personajelor Marvel. Sony, care controlează drepturile de film pentru „Spider-Man” și alte personaje înrudite, a lansat deja „Venom” (2018), „Venom: Let There Be Carnage” (2020) și „Morbius”, cu Jared Leto, în aprilie trecut.

Studioul se află în topul producătorilor de filme după lansarea lui „Spider-Man: No Way Home”, care a încasat 1,9 miliarde de dolari la nivel global, cea mai mare sumă din istoria Sony.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Dakota Johnson o va interpreta pe Madame Web, un personaj din universul benzilor desenate Marvel