Jake Schreier va regiza filmul Marvel „Thunderbolts” 

De: Nicoleta Lepădatu / 10.06.2022, 07:50
Jake Schreier va regiza filmul Marvel „Thunderbolts” 

Filmul super-secret „Thunderbolts” de la Marvel Studios pare să înceapă să se miște în direcția cea bună, deoarece, conform publicației Deadline, Jake Schreier va fi regizor al noii producții Marvel. Scriitorul „Black Widow”, Eric Pearson, scrie scenariul, iar președintele studiourilor Marvel, Kevin Feige, este producător.

Nu se știu multe despre intriga filmului, în afară de faptul că se învârte în jurul unui grup de răufăcători care sunt trimiși în misiuni comandate de guvern. Un alt element care rămâne vag este ce personaje vor face parte din această echipă, deoarece filmul este încă în curs de dezvoltare din punct de vedere tehnic. Surse apropiate proiectului spun că Marvel este în discuții pentru a începe filmările vara viitoare.

Acestea fiind spuse, unele dintre personajele care ar putea apărea în film ar putea fi Baron Zemo, Yelena Belova, Ghost, Taskmaster, The Abomination, US Agent și Winter Soldier. Generalul Thaddeus „Thunderbolt” Ross este, de asemenea, o posibilitate, deoarece el este persoana din benzi desenate care adună prima echipă – de unde și numele -, dar acest lucru nu este confirmat, deoarece nu s-a încheiat niciun acord cu niciun actor.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Celebrul rapper Bad Bunny debutează în universul Marvel, ca antieroul El Muerto

Dakota Johnson o va interpreta pe Madame Web, un personaj din universul benzilor desenate Marvel