Celebrul rapper Bad Bunny debutează în universul Marvel, ca antieroul El Muerto

De: Ana Obretin / 26.04.2022, 16:06
Celebrul rapper Bad Bunny debutează în universul Marvel, ca antieroul El Muerto

Benito Antonio Martínez Ocasio, mai cunoscut sub numele său de scenă Bad Bunny, a fost ales cel mai nou erou Marvel din portofoliul Sony Pictures de supereroi și va juca rolul principal în filmul live action „El Muerto”. Pelicula va avea premiera în cinematografe pe 12 ianuarie. 2024.

CITEȘTE ȘI: Marvel se luptă în instanță să păstreze drepturile asupra unor personaje ca Iron Man și Spider-Man

Prezentat de președintele Sony Motion Pictures Group, Sanford Panitch, la CinemaCon, reuniunea anuală a proprietarilor de cinematografe organizată la Las Vegas, Ocasio devine astfel primul artist latino care joacă rolul principal într-un titlu live action Marvel.

„Să îl aduci pe El Muerto la viață este pur și simplu incredibil… atât de interesant”, a spus rapperul premiat, printre altele, cu două premii Grammy, care a cucerit de mult topurile muzicale.

Cunoscut sub numele de Juan-Carlos Estrada Sanchez în benzi desenate, El Muerto este un luptător ale cărui puteri sunt transmise din strămoși sub forma unei măști (care, potrivit site-ului Marvel, îi conferă putere supraomenească). În benzile desenate, El Muerto a intrat în ring cu Spider-Man însuși.

Pe scena de la CinemaCon, Panitch a sugerat că Ocasio va portretiza un antierou pe punctul de a moșteni puterea tatălui său.

Următoarele proiecte Sony Marvel includ: anticipatul „Madame Web”, o aventură condusă de femei, cu Dakota Johnson în rolul principal, care va avea premiera în cinematografe pe 7 iulie 2023, dar și iminentul „Kraven the Hunter”, condus de Aaron Taylor-Johnson, care va fi difuzat în cinematografe din 13 ianuarie 2023. 

CITEȘTE ȘI: A fost lansat trailerul „Bullet Train”, cu Brad Pitt în rolul principal (Video)

Foto: Profimedia Images