A fost lansat trailerul „Bullet Train”, cu Brad Pitt în rolul principal (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 02.03.2022, 17:23
A fost lansat trailerul „Bullet Train”, cu Brad Pitt în rolul principal (Video)

Sony Pictures a lansat trailerul oficial pentru „Bullet Train”, un nou thriller de acțiune cu Brad Pitt în rolul principal și regizat de omul din spatele „Atomic Blonde” și „Deadpool 2” David Leitch.

Bazat pe romanul „Maria Beetle” de Kōtarō Isaka, „Bullet Train” îl are pe Pitt în rolul lui Ladybug, un asasin cu experiență care se urcă într-un tren glonț și întâlnește alți ucigași profesioniști: Prince (Joey King), Tangerine (Aaron Taylor-Johnson), Lemon (Brian Tyree Henry) și Hornet (Zazie Beetz). Tot în tren se află Kimura (Andrew Koji), un tată care caută să se răzbune după ce Prince i-a băgat fiul în comă. Ucigașii își dau seama curând că diferitele lor ținte sunt toate interconectate, iar misiunile lor scapă rapid de sub control.

Trailerul prezintă scene de acțiune intense, cu ritm rapid, cu o estetică elegantă pentru care Leitch este cunoscut. În timp ce Brad Pitt și ceilalți încearcă să-și îndeplinească misiunile, ei se implică în lupte dure prin diferitele compartimente ale trenului.

Pe lângă actorii care interpretează diferiții ucigași, „Bullet Train” are o distribuție de staruri, care îi include Masi Oka, Michael Shannon, Logan Lerman, Hiroyuki Sanada, Karen Fukuhara, Bad Bunny și Sandra Bullock. Rolul lui Bullock a fost inițial menit să fie interpretat de Lady Gaga, care a renunțat la film din cauza programului care se intersecta cu cel de pe platourile de la „House of Gucci”.

De altfel, Sandra Bullock și Brad Pitt marchează o premieră odată cu acest film, fiind prima dată când aceștia apar împreună pe marele ecran.

Lungmetrajul este produs de Columbia Pictures, 87North Productions și Fuqua Films, Leitch fiind producător alături de Antoine Fuqua, Kelly McCormick și Kat Samick.

„Bullet Train” va fi lansat în cinematografe pe 15 iulie.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: “Bullet Train”, primul film în care Sandra Bullock și Brad Pitt joacă împreună