“Bullet Train”, primul film în care Sandra Bullock și Brad Pitt joacă împreună

De: Loredana Toma / 10.02.2021, 13:57
“Bullet Train”, primul film în care Sandra Bullock și Brad Pitt joacă împreună

Starurile americane Sandra Bullock și Brad Pitt vor juca împreună în thrillerul “Bullet Train”, o adaptare după volumul japonez “Maria Beetle”, scris de Kotaro Isaka. Filmul va prezenta povestea unor asasini cu diverse scopuri criminale care se află la bordul unui tren, în Tokyo.

Actrița Sandra Bullock a confirmat că are și ea bilet pentru acel tren și i se va alătura lui Brad Pitt, care deja a anunțat, cu ceva timp în urmă, că va fi parte din show. Aceasta va fi pentru prima oară când cei doi actori vor juca împreună într-un film.

Regia este semnată de David Leitch, cunoscut pentru filme precum “Deadpool 2” și “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”. Scenariul este scris de Zak Olkewicz, potrivit Deadline.

Un mix între “Speed” și “Non-Stop”, cu o distribuție “de acțiune”

Câștigătoare a unui premiu Oscar în 2009, cu rolul din filmul “The Blind Side”, Sandra Bullock se alătură unei distribuții formate din actorii Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Joey King, Zazie Beetz, Andrew Koji și  Michael Shannon.

Tonul filmului pare că este similar cu  “Speed” (1994), care a avut-o ca protagonistă pe Sandra Bullock, dar și cu thrillerul lui Liam Neeson din 2014 ”Non- Stop”.

Cel mai recent proiect al Sandrei Bullock a fost filmul Netflix “Bird Box” (2018) și, în prezent, aceasta este implicată într-un film al Norei Fingscheidt, care este programat să fie lansat anul acesta.

Brad Pitt, recompensat cu două premii Oscar, și-a lansat cel mai recent film, „Ad astra”, în urmă cu doi ani.

CITEȘTE ȘI: Brad Pitt și-a expus colecția de tatuaje la începutul anului pe o plajă din Caraibe  

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au flirtat în scop caritabil 

De ce urăşte Sandra Bullock selfie-urile!