Brad Pitt și-a expus colecția de tatuaje la începutul anului pe o plajă din Caraibe

De: Andra Voiculescu / 05.01.2021, 14:17
Brad Pitt și-a expus colecția de tatuaje la începutul anului pe o plajă din Caraibe

Brad Pitt, actorul în vârstă de 57 de ani, a fugit de iarnă într-o vacanță de snorkeling, unde a fost fotografiat împreună cu prietenul său, Flea, basistul de la Red Hot Chili Peppers, în stațiunea Amanyara din Turks și Caicos.

Pe 2 ianuarie, cei doi vechi prieteni au fost fotografiați împreună la o plimbare cu barca înainte de a se scufunda pentru a face snorkelling.

Mai multe tatuaje de pe spate ale lui Pitt au fost în întregime expuse, inclusiv un desen al unei tornade și câteva cuvinte scrise în sanscrită.

Fotografiile îl arată pe Pitt purtând o mască de snorkelling neagră, așezat pe o barcă cu tatuajele la vedere.

Printre tatuajele lui Brad se numără primele inițiale ale fiecărui membru al familiei, un set de linii proiectate de fosta soție, Angelina Jolie, ziua de naștere a fostei sale soții, o schiță a lui Ötzi the Iceman și cuvântul latin Invictus, care înseamnă de neînvins.

Din călătorie a lipsit Nicole Poturalski, fosta presupusă iubită a actorului, despre care se spune că nu mai este împreună cu acesta din luna august.

Filmul Once Upon a Time… in Hollywood și-a păstrat un profil relativ scăzut pe tot parcursul pandemiei de coronavirus – deși el și fosta soție, Jennifer Aniston, și-au entuziasmat fanii prin participarea la strângerea de fonduri din luna septembrie, unde au citit scenariul filmului pentru adolescenţi Fast Times at Ridgemont High (din 1982).

În noiembrie 2020, Pitt a fost fotografiat descărcând cutii de alimente din camioane și distribuindu-le familiilor cu venituri mici din South Central, Los Angeles, după ce, cu câteva luni înainte, Pitt și Flea fuseseră văzuți distribuind cutii cu alimente familiilor din Watts.

Sursa foto: Profimedia Images