Brad Pitt și-a realizat propriile cascadorii în noul film “Bullet Train”

De: Loredana Toma / 31.03.2021, 12:16
Brad Pitt și-a realizat propriile cascadorii în noul film “Bullet Train”

Actorul Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani, și-a realizat singur aproape toate cascadoriile din noul său proiect, thrillerul “Bullet Train”, în care joacă alături de Sandra Bullock, Joey King, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz și Andrew Koji.

În mod amuzant, Pitt a jucat rolul unui cascador în filmul “Once Upon a Time… In Hollywood”, în regia lui Quentin Tarantino.

Personajul său, Clint Booth, este rezultatul mixului de trăsături ale celebrilor cascadori Hal Needham și Gary Kent. Rolul a fost unul dintre cele mai apreciate pe care le-a jucat starul până în prezent și i-a adus chiar și un premiu Oscar.

Greg Rementer: Niciodată nu am avut o echipă de actori atât de valoroși și hotărâți ca cei din “Bullet Train”

Greg Rementer, regizorul secund și coordonatorul de cascadorii al filmului “Bullet Train”, a declarat  că, “în proporție de 95%,  Pitt și-a realizat cascadoriile și scenele de luptă singur”, potrivit Daily Mail. “Este ca un atlet înnăscut. Chiar este bun la capitolul acesta!”, a spus Rementer, lăudând, totodată, nu doar etica profesională a lui Pitt, ci întreaga distribuție pentru eforturile fizice depuse pentru rolurile din film.

“Niciodată, până acum, nu am avut parte de o echipă de actori atât de valoroși, care să exceleze întru totul atunci când vine vorba despre mișcarea fizică din cadrul antrenamentelor pentru film. Brad, Brian, Michael Shannon, Hiroyuki Sonada, Andrew Koji – care era oricum obișnuit cu cascadoriile din show-ul ‘Warrior’ -, toți acești actori au creat o acțiune fantastică și și-au realizat propriile mișcări”, a mai spus regizorul secund.

“Bullet Train”, în regia lui David Leitch, este o poveste bazată pe romanul grafic “Maria Beetle” ,de  Kōtarō Isaka și îi readuce împreună pe Pitt și Leitch, care, de altfel, i-a fost dublură la cascadorii în filme precum “Troy”, “Fight Club” și “Mr. & Mrs. Smith”, înainte să ocupe scaunul regizorului pentru seria de succes “John Wick”, cu Keanu Reeves ca protagonist.

Filmul spune povestea unor criminali care operează într-un tren din Tokyo și, deși nu are, pentru moment, o dată oficială de lansare, se crede că ar putea fi disponibil anul acesta.

CITEȘTE ȘI: Brad Pitt și-a expus colecția de tatuaje la începutul anului pe o plajă din Caraibe  

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au flirtat în scop caritabil 

De ce urăşte Sandra Bullock selfie-urile!

Foto: Profimedia Images