„Bullet Train”, cu Brad Pitt în rolul principal, va avea premiera pe 8 aprilie 2022

De: Nicoleta Lepădatu / 15.06.2021, 08:55
„Bullet Train”, cu Brad Pitt în rolul principal, va avea premiera pe 8 aprilie 2022

Lungmetrajul lui David Leitch, „Bullet Train“ are acum stabilită data de lansare. Cei de la Sony au anunțat ieri că filmul va fi în cinematografe începând cu 8 aprilie 2022. Fanii lui Brad Pitt au motive serioase să aștepte această lansare, pentru că pelicula se anunță a fi una incendiară.

Bullet Train“ este bazat pe populara carte japoneză „Marie Beetle“ scrisă de de Kotaro Isaka și în afară de Brad Pitt se mândrește cu o distribuție de excepție, care îi include și pe Sandra Bullock, Joey King, Andrew Koji, Brian Tyree Henry, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Hiroyuki Sanada și Benito A. Martínez Ocasio. Sandra Bullock și Brad Pitt marchează o premieră odată cu acest film, fiind prima dată când aceștia apar împreună pe marele ecran.


Zak Olkewicz a scris scenariul care te va ține cu sufletul la gură, iar printre producători se numără Kelly McCormick, David Leitch și Antoine Fuqua. Producătorii executivi sunt Ryosuke Saegusa, Yuma Terada, Brent O’Connor și Kat Samick.

Deși s-a vorbit la modul ironic despre acest film, care a fost considerat un fel de „Crima din Orient Express” a Agathei Christie, care nu se ridică la valoarea originalului, se pare că abordarea și tonul acestuia sunt mai degrabă o combinație dintre „Speed”, filmul de acțiune cu Sandra Bullock din 1994, a cărui acțiune are loc într-un autobuz, și thrillerul „Non-Stop” al lui Liam Neeson, din 2014.

Povestea se concentrează pe un grup de asasini care ajung să aibă o serie de conflicte într-un tren de mare viteză din Tokyo. Practic, mulți urcă, nu atât de mulți coboară la capăt.

CITEȘTE ȘI: Brad Pitt și Sandra Bullock, de la acțiune la comedie, împreună într-un nou film

“Bullet Train”, primul film în care Sandra Bullock și Brad Pitt joacă împreună

Paramount Channel marchează a 55-a aniversare a lui Brad Pitt

Foto: Profimedia Images