Brad Pitt și Sandra Bullock, de la acțiune la comedie, împreună într-un nou film

De: Loredana Toma / 16.04.2021, 16:33
Brad Pitt și Sandra Bullock, de la acțiune la comedie, împreună într-un nou film

Brad Pitt va avea o apariție scurtă în filmul romantic al Sandrei Bullock „The Lost City of D”, în care aceasta joacă alături de actorul Channing Tatum.

Se pare că Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani, și Sandra Bullock, de 56 de ani, s-au gândit că ar fi interesant să aibă fiecare o apariție scurtă unul în filmul celuilalt. Așa cum Bullock a acceptat să joace alături de Pitt în filmul “Bullet Train”, unde cei doi vor fi văzuți pentru prima oară împreună pe marile ecrane, la fel și Brad va avea un rol, deocamdată ținut  secret, în comedia Sandrei, potrivit The Hollywood Reporter.

Sandra Bullock a fost cea care l-a propus pe Brad Pitt pentru apariția specială în noua comedie

De altfel, cum actrița are și rol de producător al viitoarei comedii, ea însăși a pus mâna pe telefon și i-a propus lui Pitt acest rol distractiv, pe care starul l-a acceptat fără ezitare, potrivit The Daily Mail. Acesta va fi, practic, cel de-al doilea proiect în care cei doi vor lucra împreună.

“Lost City of D” o readuce pe Bullock în sfera filmelor care i se potrivesc mănușă, comediile romantice. În această producție actrița joacă rolul unei autoare de cărți romantice care ajunge în mijlocul unei tentative de răpire în timp ce este implicată într-un turneu de promovare a unui volum cu modelul de pe copertă, interpretat de Channing Tatum.

Dacă despre acest film nu există prea multe informații, despre “Bullet Train” se știe că este o adaptare după volumul japonez “Maria Beetle” scris de Kotaro Isaka și că va prezenta povestea unor asasini cu diverse scopuri criminale care se află la bordul unui tren, în Tokyo. Pentru acest film, Brad Pitt  și-a realizat propriile cascadorii.

Totodată, actorul este pe lista prezentatorilor celei de-a 93-a ediții a premiilor Oscar, care se va desfășura pe 25 aprilie, în Los Angeles.

CITEȘTE ȘI: Brad Pitt și-a expus colecția de tatuaje la începutul anului pe o plajă din Caraibe  

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au flirtat în scop caritabil 

De ce urăşte Sandra Bullock selfie-urile!

Foto: Profimedia Images